Durumu babamla konuştum, ülkü ocaklarından olduğunu kesinleştirdim. Babam ülkü ocakları başkanı, "benim arkadaşım istersen konuşayım ya da polise gidelim" dedi "ama bu sefer de adını alırlar" dedi "buna gerek yok" dedi "istersen gideriz" dedi. Ayrıca onlar haklı da olsa haksız da olsa susmam gerekiyormuş bunu anlamıyorum.

Bu durumda sadece susmak kalıyor bana. Kimse de unutmasın, bugün ülkü ocakları il yöneticileri kitap fuarına 100 tane koruması ile geldi ve 16 yaşındaki bir lise öğrencisine saldırdılar suçsuz yere. Bugün bana laf attın diye saldırdılar yarın da yan baktın diye size saldıracaklar. Amacım suçu size atmak değil kesinlikle lütfen alınmayın. 2 yıl sonra üniversite sınavına girecek olduğum için ve 30-40 yaşında birisi olamadığım için bu olaya sessiz kalmak zorundayım elimde olsa hiç düşmem.

İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın daha küçük, idrak edemediğin şey çok.

Kim olduğunu bilmeden, neler olacağını bilmeden "Şehrin başkanı da geldi" demişsin. Günümüz gençlerin özetisin aslında, oyunda takımıma gelip bana "Hayatın şöyle, şöyle eziksin, böyle boşsun" gibi konuşan çocuklardan farkın yok. Susturup geçiyorum, oyunuma bakıyorum, Fakat onlar öyle yapmamış.

Çocuk olduğun için karşıdakilerin sana verdiği tepki aşırı, onlar da günümüz fanatikleri gibi. Kral'dan çok "Kralcı" var bu ülkede. 16 yaşındaki bir çocuğu dikkate almamaları gerektiğini biliyorlar fakat o an karizmayı çizdiremezler. Kendilerince itibar koruyorlar, gövde gösterisindeler.

Bu konuda haklı haksızdan ziyade ülkenin özeti mevcut. Çok da yorum katmak istemiyorum fakat bu sana sadece tecrübe oldu. Türkiye'de yaşıyorsun, baştan aşağı çürük doluyuz maalesef.

Ben olsam şikayet ederdim. Ayrıca, konu sahibi burada moralini bozan bir olayı anlatmış, bir kişi kahkaha emojisi atmış. Bana da yapılmıştı bir forumda böyle bir davranış. Üstelik kahkaha emojisi atıp geçen kişiler, konuya tek bir mesaj dahi atmıyorlar bile, İnsanın moralini bozup geçip gidiyorlar. Yanlış bir davranış.

Yaşın daha küçük, idrak edemediğin şey çok.

Kim olduğunu bilmeden, neler olacağını bilmeden "şehrin başkanı da geldi" demişsin. Günümüz gençlerin özetisin aslında, oyunda takımıma gelip bana "hayatın şöyle, şöyle eziksin, böyle boşsun" gibi konuşan çocuklardan farkın yok. Susturup geçiyorum, oyunuma bakıyorum, fakat onlar öyle yapmamış.

Çocuk olduğun için karşıdakilerin sana verdiği tepki aşırı, onlar da günümüz fanatikleri gibi. Kral'dan çok "kralcı" var bu ülkede. 16 yaşındaki bir çocuğu dikkate almamaları gerektiğini biliyorlar fakat o an karizmayı çizdiremezler. Kendilerince itibar koruyorlar, gövde gösterisindeler.

Bu konuda haklı haksızdan ziyade ülkenin özeti mevcut. Çok da yorum katmak istemiyorum fakat bu sana sadece tecrübe oldu. Türkiye'de yaşıyorsun, baştan aşağı çürük doluyuz maalesef.

Kim olduğunu bilmememin önemi yok. Ben X partisinin üyesi olup zıt bir görüşümü belirtmedim, ya da ters bir lafta söylemedim asıl canımı bu sıkıyor zaten.

Ters olup olmadığını bilemezsin. Siyasetçilerin her gün her yerden eleştiri aldıklarını biliyorsun, senin cümlen ağzından masum çıksa da onlar masum duymayabilir. Bu senin kontrolünde değil.

Bu konu çeşitli platformlara taşınır bakalım... Yazdıklarından okuduğum kadarıyla birçok suça maruz kalmışsın. Rencide edilmişsin, dayak yemişsin, hakarete ve tehdite maruz kalmışsın, verilen yetkiler kötüye kullanılmış. Halkın sayesinde bir yere gelen takım elbiseliler halka, 16 yaşındaki çocuğa neler yapmış. Psikolojin de doğal olarak bozulmuş belli ki, maddi manevi tazminat davası açabilirsin, biliyor muydun?

Elinde fotoğraf olması güzel. Şimdi çenene vurdukları için hastaneye gidip darp raporu alıyorsun, ardından karakola ifade veriyorsun. Bizzat şikayetçi olmasan bile kanunlarla yönetiliyoruz buyurun, devletimiz senin yerine olur.