Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
4
Selamlar. Açıkçası benim Techolay'da fark ettiğim bir diğer eksiklerden biri olabilir bu. Burada kullanıcıları takip ediyoruz evet, ama bize takip ettiğimiz kişinin yaptığı durum güncellemesinin bildirimi gelmiyor. Atıyorum ben durum güncellemesi yaptığımda beni takip eden insanlar bunun bildirimini alabilmeliler. Tabii ki bu bildirim alma durumu kişinin inisiyatifine bağlı olmalı. Bu yanlış hatırlamıyorsam Technopat'ta da vardı. Buraya da getirilse hiç fena olmaz aslında. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Artı 42 Eksi
Özellik eklenmiştir. İyi Sosyaller dileriz.

Özellik eklenmiştir. İyi Sosyaller dileriz.

Bu bir sorun mu emin de değilim ama soylemek istedim.
Screenshot_20240604_213028_Chrome.webp

Örneğin bir uye profil mesajina yorum yaptığında yaptigi yoruma dogrudan gidemiyoruz. Sadece bildirim gelmiş oluyor. Ornek olmasi icin söylüyorum, Technopat'ta direkt yapilan mesaja atiyordu.
Ek olarak telefona gelen bildirime tikladigimda ana sayfaya atiyor direkt, mesaja gondermiyor.

Eki Görüntüle 53466
Örneğin bir uye profil mesajina yorum yaptığında yaptigi yoruma dogrudan gidemiyoruz. Sadece bildirim gelmiş oluyor. Ornek olmasi icin söylüyorum, Technopat'ta direkt yapilan mesaja atiyordu.
Ek olarak telefona gelen bildirime tikladigimda ana sayfaya atiyor direkt, mesaja gondermiyor.
Bende de böyle bir sıkıntı var.

• Beğendim
İfadeler: 442
Eki Görüntüle 53466

Ben böyle bir sorun gözlemleyemedim, bildirimlerime baktığımda profil yorumu bildirimlerinde gerekli kısım bağlantı biçiminde mavi renkli gözüküyor ve tıklayınca doğrudan profil yorumuna yönlendiriyor.

Göz ardı etmeyle ilgili bir durum olabilir diyeceğim ama emin değilim, başka sebep gelmedi aklıma. Temaları da tek tek kontrol ettim, hepsinde aynı durum.

Şimdi biraz daha gözlemleyince gördüm ki sizdeki bildirim türü benimkilerden farklıymış. "... adlı üyenin..." yerine "... adlı kullanıcının..." yazıyor benimkilerde mesela. O bildirim türünde bir sıkıntı olabilir belki.

• Düşündürücü
İfadeler: 442