Kroxe Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 14 23 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım bundan mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım bundan mıdır?
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Kasım 2024 #2 Kroxe dedi: Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım bundan mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. Kullanıcı adı şifre değiştirin kesin çözümdür.
Kroxe dedi: Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım bundan mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. Kullanıcı adı şifre değiştirin kesin çözümdür.
KS KS Kroxe Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 14 23 Kasım 2024 #3 Vadbav dedi: Evet. Kullanıcı adı şifre değiştirin kesin çözümdür. Genişletmek için tıkla... İkisinide değiştirdim aslında ama gene çözülmedi.
Vadbav dedi: Evet. Kullanıcı adı şifre değiştirin kesin çözümdür. Genişletmek için tıkla... İkisinide değiştirdim aslında ama gene çözülmedi.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 23 Kasım 2024 #4 Kroxe dedi: İkisinide değiştirdim aslında ama gene çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Bu normalde kesin çözümdür ama işe yaramadıysa başka bir fikrim yok. Bilen biri çıkacaktır.
Kroxe dedi: İkisinide değiştirdim aslında ama gene çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Bu normalde kesin çözümdür ama işe yaramadıysa başka bir fikrim yok. Bilen biri çıkacaktır.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Kasım 2024 #5 Bot takipçi olduğu için hesaplar siliniyor. Bunun kesin çözümü destek ekibine ulaşıp bot takipçileri sildirmektir.
Bot takipçi olduğu için hesaplar siliniyor. Bunun kesin çözümü destek ekibine ulaşıp bot takipçileri sildirmektir.
KS KS Kroxe Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 14 23 Kasım 2024 #6 yunus dedi: Bot takipçi olduğu için hesaplar siliniyor. Bunun kesin çözümü destek ekibine ulaşıp bot takipçileri sildirmektir. Genişletmek için tıkla... Desteğe nasıl ulaşıcam ve ne demeliyim?
yunus dedi: Bot takipçi olduğu için hesaplar siliniyor. Bunun kesin çözümü destek ekibine ulaşıp bot takipçileri sildirmektir. Genişletmek için tıkla... Desteğe nasıl ulaşıcam ve ne demeliyim?
Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 23 Kasım 2024 #7 Biri hesabını dondurup açıyordur.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Kasım 2024 #8 Kroxe dedi: Desteğe nasıl ulaşıcam ve ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Gereken cevap burada verilmiş. https://www.facebook.com/help/instagram/340413218365867/?locale=tr_TR Instagram Spam Takipçi Silmenin En Kolay Yolu - Sosyalify Instagram spam takipçi silme yöntemleri ile hesabınızın güvenliğini arttırabilir, Instagram algoritması tarafından ön plana çıkarılabilirsiniz. sosyalify.com
Kroxe dedi: Desteğe nasıl ulaşıcam ve ne demeliyim? Genişletmek için tıkla... Gereken cevap burada verilmiş. https://www.facebook.com/help/instagram/340413218365867/?locale=tr_TR Instagram Spam Takipçi Silmenin En Kolay Yolu - Sosyalify Instagram spam takipçi silme yöntemleri ile hesabınızın güvenliğini arttırabilir, Instagram algoritması tarafından ön plana çıkarılabilirsiniz. sosyalify.com
KS KS Kroxe Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 14 23 Kasım 2024 #9 yunus dedi: Gereken cevap burada verilmiş. https://www.facebook.com/help/instagram/340413218365867/?locale=tr_TR Instagram Spam Takipçi Silmenin En Kolay Yolu - Sosyalify Instagram spam takipçi silme yöntemleri ile hesabınızın güvenliğini arttırabilir, Instagram algoritması tarafından ön plana çıkarılabilirsiniz. sosyalify.com Genişletmek için tıkla... Bende spam takipçileri filtrele özelliği yok yardım merkezindede öyle bir seçenek yok malesef.
yunus dedi: Gereken cevap burada verilmiş. https://www.facebook.com/help/instagram/340413218365867/?locale=tr_TR Instagram Spam Takipçi Silmenin En Kolay Yolu - Sosyalify Instagram spam takipçi silme yöntemleri ile hesabınızın güvenliğini arttırabilir, Instagram algoritması tarafından ön plana çıkarılabilirsiniz. sosyalify.com Genişletmek için tıkla... Bende spam takipçileri filtrele özelliği yok yardım merkezindede öyle bir seçenek yok malesef.