Hakan Yusuf

Üstün
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Çok hasta olduğum için devamsızlığım şimdiden dolmaya başladı ve silemeyeceklerini söylediler. Astım hastalığım olduğu için çok sık hasta oluyorum. Ve doktor takibimde var aralıklarla kontrol oluyorum. Müdür yardımcımız da takipli hasta raporu alırsanız devamsızlık 60 güne kadar uzatılabilir demişti. Bu rapor nereden alınır alerji ve imminoloji bölümünde bana bunun için heyet raporu gerektiği söylendi ama gerek olmadığını astımın tedavi edilebileceğini söylediler. Ama müdür yardımcımız da heyet raporu gerekmediğini geçen günlerde şeker hastalığı olan öğrencinin de bu raporu alabildiğini söyledi.
Bu rapor nereden alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bayağı bir zaman geçmiş, bir gelişme var mı? Ben de bu raporu almak istiyorum da nasıl alabilirim, alabildiyseniz anlatır mısınız?

Merhaba bayağı bir zaman geçmiş, bir gelişme var mı? Ben de bu raporu almak istiyorum da nasıl alabilirim, alabildiyseniz anlatır mısınız?

Öncelikle raporu aldığımı söyleyeyim. Devamsızlık 60 güne kadar uzadı. Nasıl aldığıma gelirsek, üniversite hastanesinde zaten halihazırda astım teşhisim bulunmaktaydı. Doktora takipli hasta raporu istediğimi söyledim. Bu belge için heyet raporu gerekmiyormuş. Bu belgeyi çıkarabilmek için üniversitenin veznesine gittim. Oradan takipli hasta raporu istediğimi söyledim ve kimliğimi söyledim. Sonrasında ise bu işlem için 100 TL istediğini söyledi tamam deyip parayı ödeyip raporu aldım. Rapor dediğimizde 1 sayfalık astım teşhis raporu gibi bir şey.

Hocam vallahi kelin ilacı olsa kendine sürer diye bir söz var ya aynısı. Bende ıbs sendromundan alınır mı? Bel fıtığından alınır mı? Düşünüyorum.

Hocam benim de almam gerekiyor sizinle aynı sebeplerden, rica etsem en garanti yolu detaylıca anlatabilir misiniz? Müdür yardımcım heyet raporu gerek dedi çünkü.

Öncelikle raporu aldığımı söyleyeyim. Devamsızlık 60 güne kadar uzadı. Nasıl aldığıma gelirsek, üniversite hastanesinde zaten halihazırda astım teşhisim bulunmaktaydı. Doktora takipli hasta raporu istediğimi söyledim. Bu belge için heyet raporu gerekmiyormuş. Bu belgeyi çıkarabilmek için üniversitenin veznesine gittim. Oradan takipli hasta raporu istediğimi söyledim ve kimliğimi söyledim. Sonrasında ise bu işlem için 100 TL istediğini söyledi tamam deyip parayı ödeyip raporu aldım. Rapor dediğimizde 1 sayfalık astım teşhis raporu gibi bir şey.

Benim de alerjik astımım var fakat atak falan geçirmiyorum yıllardır. Senin astımın ataklı mıydı? O yüzden mi alabildin yoksa ben de alabilir miyim acaba?

Benim de alerjik astımım var fakat atak falan geçirmiyorum yıllardır. Senin astımın ataklı mıydı? O yüzden mi alabildin yoksa ben de alabilir miyim acaba?

Evet daha önce atak geçmişim var ama uzun zamandır atak geçirmedim bende. Doktorun insafına kalmış durumda, ben özellikle yazın polenlerden dolayı tıkandığımı söyledim bu şekilde verdi. Onu da tek hekim raporu olarak verdi, yani heyet raporu sayılmıyor ama okul için işe yarıyor yine de çünkü iş yerleri daha ayrıntılı rapor istiyor bu yeterli olmayabilir.

Evet daha önce atak geçmişim var ama uzun zamandır atak geçirmedim bende. Doktorun insafına kalmış durumda, ben özellikle yazın polenlerden dolayı tıkandığımı söyledim bu şekilde verdi. Onu da tek hekim raporu olarak verdi, yani heyet raporu sayılmıyor ama okul için işe yarıyor yine de çünkü iş yerleri daha ayrıntılı rapor istiyor bu yeterli olmayabilir.
Kağıdın fotoğrafını atabilme imkanın var mı, ya da tam olarak ne yazdığını söyleyebilir misin? Geçen gittiğimde anlamadılar ne demek istediğimi, normal rapor vermeye çalıştılar.