Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Merhaba, bu tırnakları gördükçe gülesim geliyor. Siz bu tarz tırnaklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Birkaç defa bunların ATM önündeki çırpınışlarına denk geldim. Uzaktan izleyip kahkaha atıyorum. Hayattaki tek eğlence kaynağım bu tür şeylerle uğraşan kişilerle dalga geçmek olabilir.
- Makaleler
- 4
Dozu aşıldığında insanı rahatsız eden durumdur. Öncelikle kimin ne yapıp yapmadığı umurumda bile değil. Ama bilmem kaç metrelik takma tırnakları takıp nasıl o elleriyle bir şeyler yapabiliyorlar, bilemiyorum açıkçası.
- Makaleler
- 1
Çirkin geliyor. Bunları takınca ne anlıyorlar gerçekten anlamıyorum.
MiniRayss
Uzman
Merhaba, bu tırnakları gördükçe gülesim geliyor. Siz bu tarz tırnaklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
İğrenç görünüyorlar
xwa
Yetkin
Bu konu "gakkında" düşüncelerim...
Şahsen tırnağa oje vb. şeyler kesinlikle itici duruyor, takma tırnak zaten hepten kötü. Kolay kırılması mı? dersin, çıkması mı? dersin ve benzeri.. İğrenç duruyor orası kesin.
Ha ama isteyen tırnağını uzatsın veya kısa tutsun pekte umrumda değil. Sonuçta doğal bir şey...
Şahsen tırnağa oje vb. şeyler kesinlikle itici duruyor, takma tırnak zaten hepten kötü. Kolay kırılması mı? dersin, çıkması mı? dersin ve benzeri.. İğrenç duruyor orası kesin.
Ha ama isteyen tırnağını uzatsın veya kısa tutsun pekte umrumda değil. Sonuçta doğal bir şey...
- Makaleler
- 1
Estetik/güzel bulmuyorum, uzun tırnaklar gözümde kirliliği ve pisliği çağrıştırıyor, tırnak takana da reelde sataşacak kadar yobaz değiliz elbet.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347