Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar, az önce Amazon'dan 88 TL'ye görseldeki ürünü aldım.

Üzerinde "saç şekillendirici" yazıyor. İşe yarar mı, daha önce kullanan oldu mu?

Screenshot_20260215-111131.webp

@Check Engine, saçınıza bir tutam dokuyorsunuz ve şekil veriyorsunuz. 15-20 dakika sonra sertleşmeye başlıyor ama sprey olanlar kadar değil.

Kullandığınız günün akşamı saçlarınızı yıkayın.

Sağ olun bilgi için, bu doğal olanı mı? Milk falan yazıyor ondan soruyorum. Bir de dolgun bir görünüm veriyor sanırım dediğiniz gibi. Normalde Gratis'te 200 lira Amazon'da 88'e buldum, hem de satıcı Amazon'un kendisi.

Sağ olun bilgi için, bu doğal olanı mı? Milk falan yazıyor ondan soruyorum. Bir de dolgun bir görünüm veriyor sanırım dediğiniz gibi. Normalde Gratis'te 200 lira Amazon'da 88'e buldum, hem de satıcı Amazon'un kendisi.
En doğalı bile sık kullanımda zarar verir. Her gün kullanmayın, kullandıktan sonra günün sonunda saçlarınızı yıkayın sorun olmaz.

Bu tarz urunleri alirken iyice arastirin. 88 TL olmasi bana pek guven vermedi acikcasi yoksa hem saclara hem de sac derisine buyuk zarar verebilirsiniz. Bunun yerine tavsiyem deniz tuzu spreyi almaniz.

Bu tarz urunleri alirken iyice arastirin. 88 TL olmasi bana pek guven vermedi açıkçası yoksa hem saclara hem de saç derisine buyuk zarar verebilirsiniz. Bunun yerine tavsiyem deniz tuzu spreyi almaniz.

Satıcı Amazon diyor ondan güvendim yoksa almazdım tabii.

Bu tarz urunleri alirken iyice arastirin. 88 TL olmasi bana pek guven vermedi açıkçası yoksa hem saclara hem de saç derisine buyuk zarar verebilirsiniz. Bunun yerine tavsiyem deniz tuzu spreyi almaniz.

Müşteri hizmetlerine sordum orijinal üründür diyor.

Screenshot_20260215-131413.webp

@michaelscofield hocam sizce de arkadaşın dediği gibi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör: