5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Son zamanlarda taksici esnafları sosyal medyada korsan taşımacıkla ilgili sesini duyurmaya çalışıyor. Sarı taksi mi kullanıyorsunuz, yoksa Martı Tag mı?

Kendileri Martı Tag çağırıp kişiyi tehdit edip polise ihbar edip aracını bağlatıyorlarmış. Bu yaptıkları doğru değil, herkes evine ekmek götürüyor. Bu konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Taksi konusunda yaşadığınız olumsuz şeyleri paylaşabilirsiniz.

Merhaba,

Son zamanlarda taksici esnafları sosyal medyada korsan taşımacıkla ilgili sesini duyurmaya çalışıyor. Sarı taksi mi kullanıyorsunuz, yoksa martı tag mı?

Kendileri martı tag çağırıp kişiyi tehdit edip polise ihbar edip aracını bağlatıyorlarmış. Bu yaptıkları doğru değil, herkes evine ekmek götürüyor. Bu konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Taksi konusunda yaşadığınız olumsuz şeyleri paylaşabilirsiniz.

Yağmurlu havada su vermem taksicilere.

Ben size daha ilgincini söyleyeyim; Nerede dengesiz adam varsa taksiyi bırakıp yavaş yavaş Martı Tag'e geçmeye başladı.

Müthiş zorda kalmadığım sürece motorumdan asla vazgeçmem, motorum gitse toplu taşıma her yere gidiyor ama yine de bu sarı dengesizlere para yedirmem.

Valla genelleme de yapıyorum, ömrü hayatımda bir tane iyisine denk gelmedim.

Hastaneye giderken taksiye binmiştim, gidiş 250 dönüş 150 tutmuştu. Taksiler farklı yol aynı, trafik yok. Zorda kalmadıkça kullanmıyorum, milleti yoluyorlar anca.

Bende Martı Tag şoförüyüm fakat benim bulunduğum şehirde taksiciler cidden düzgün efendi insanlar. Ben en azından kendi şehrimde gördüğüm için severim taksi esnafını. Hatta bazı taksiciler Martı Tag'a bile çıkıyor.