5707

Başarılı
Makaleler
4
Yarın Maltepe'de yürüyüş var bunun dışında Beşiktaş ve Taksim meydan ile ilgili bir plan var mı? 6'ya kadar bir yürüyüş bekliyor musunuz?

Bekliyorum. Yerini kestirmesi zor. Muhalefet başkanının yönlendirmesiyle veya toplulukların yönlendirmeleriyle bir şeyler yapılır yüksek ihtimalle. Yarınki mitinge çok çok fazla kişi katılacak çünkü bu kadar fazla kişi 2 saat özgürü dinleyip dağılmaz. Olacağına dair bir bilgi görmedim onu belirteyim.

Bekliyorum. Yerini kestirmesi zor. Muhalefet başkanının yönlendirmesiyle veya toplulukların yönlendirmeleriyle bir şeyler yapılır yüksek ihtimalle. Yarınki mitinge çok çok fazla kişi katılacak çünkü bu kadar fazla kişi 2 saat özgürü dinleyip dağılmaz. Olacağına dair bir bilgi görmedim onu belirteyim.

Anadolu'dan rumeli tarafına yürüyüş talimatı verir mi ki? 2. kez bilet iptal edeceğim yeter artık

Perplexity AI'a reddit dahil web genelinde arama yaptırdım bulunmuyormuş.

Mevcut bilgilere göre 29 Mart'ta Taksim'de spesifik bir yürüyüş planı bulunmuyor. Ancak, İstanbul'da protestolar devam etmekte ve Taksim Meydanı genellikle güvenlik güçleri tarafından kapalı tutulmaktadır
.

Bunun yerine, CHP'nin 29 Mart Cumartesi günü Maltepe'de büyük bir miting düzenleyeceği bilgisi var

.

Ayrıca, protestocuların Taksim'e ulaşmaya çalıştıkları ancak polis müdahalesiyle karşılaştıkları biliniyor

. Bu nedenle, Taksim'de bir yürüyüş planlanmış olsa bile gerçekleşmesi zor görünüyor.

Eğer herhangi bir eyleme katılmayı düşünüyorsanız, güvenliğiniz için resmi açıklamaları ve güncel haberleri takip etmenizi öneririm.

Sıkıntı yoktu Perplexity arama motoru olarak kullanılabilir özellikle böyle durumlarda.

Son düzenleme: