Ben on Mobile çok önceden üye oldum, o yüzden maalesef kod kullanamayacağım ama bir kart istemeyi deneyeceğim.

Siz de işin ehli çıkmışsınız hocam, maşallah. N Kolay vs. bahsetmiyorum, o zaman hiç. Siz zaten benden iyi biliyorsunuzdur. Varsa sizin çok bilinmeyen dediğiniz, siz bizimle paylaşın hocam, faydalanmak lazım sizden.

Siz de işin ehli çıkmışsınız hocam, maşallah. N Kolay vs. bahsetmiyorum, o zaman hiç. Siz zaten benden iyi biliyorsunuzdur. Varsa sizin çok bilinmeyen dediğiniz, siz bizimle paylaşın hocam, faydalanmak lazım sizden.

Benim aktif kullandıklarım bunlar, son dönemde favorim kesinlikle Vodafone Pay, diğerleri standart kartlar.

IMG_0893.webp

Evet, benim de favorim kesinlikle Vodafone Pay. On fatura için iyi oluyor. Bir de Nays vardı, bilirsiniz, onun desteği kalktı, o da iyiydi, %10 iade yapardı.
Nays çok iyiydi ama kapandı. Son 1 yıldır kampanya altında koşulları yüksekti, ben sadece PS Store ve Steam için kullanıyordum.

Fatura için en iyi kampanya bence DenizBank’ta, orası fatura başına 200 TL veriyor ve toplamda 3x200 TL şeklinde kazanım sağlanıyor. En son şart 1 ay gibi bir şeydi ama uzun zamandır kullanmıyorum.

Olabilir çünkü bizim üniversite kampüsünde Halkbank şubesi var. Bir ara çıkartmak için bilgilerimi aldılar, o zaman çıkmamıştı ve aidatlı demişlerdi.

Axess bende 2.000 TL limitli olarak var ve 1 TL bile yükseltmiyor. Kampanyaları bence çöp, taksit avantajı çok fazla yerde var ama 2.000 TL limit hiçbir şeye yaramıyor.
Ögrenci olarak kayitliysan 2000 TL ustune asla cikarmaz Axess. Kampanyalari bence suan guzel ama ögrenciye pek yarayacak kampanyasi yok. Üniversiteli Akbank'li programi var. Ayda 3 defa ücretsiz EFT/FAST yapabiliyorsunuz ve aldiginiz dijital üyeliklerde üyelik fiyatinin yarisini chip para olarak banka kartiniza iade ediyor. Büyük hacimli harcamalarda güzel chip para iadeleri veriyor. Gecen IKEA'dan 15.000 TL alisverisime 1000 TL chip para verdi.

Keske bu kadar karti ögrenci olarak acmasaydin, ögrenci kartlarinin isine pek yarayacagini düsünmüyorum. Ögrenci almak yerine aidatsiz kartlarini kullanabilirdin. Kampanyalarina katildiginda bazi bankalar aidatsiz kartlardan cok kücük bir katilim ücreti aliyor. Eger amacin kartin kampanyalarindan yararlanmaksa öylesi daha iyi olurdu.

Cogu aidatli kart, müsteri hizmetlerini aradiginiz zaman karti aktif kullaniyorsaniz aidat iadesi/puan olarak yuklenmesini de yapiyorlar. O kadar karti sistemlerin sana vermesi su devirde buyuk basari (cogu bankanin risk algoritmasi bu kadar karttan sonra yeni kart onayi vermez genelde.) ama ogrenci olarak cikarmani bilemedim.