Selam. Nasip olursa 5070 almaya karar verdim. Taksitle alacağım, Vatan Bilgisayar bu konuda iyi.
Hangi modeli alayım? Ben sessiz bir model istiyorum. MSI Gaming Trio alacaktım ama değer mi?
Ses çok önemli sessiz olsun
2K Valorant oynayacağım. 9800X3D var. 500 FPS üzeri hedefim.
Selam. Nasip olursa 5070 almaya karar verdim. Taksitle alacağım, Vatan Bilgisayar bu konuda iyi.
Hangi modeli alayım? Ben sessiz bir model istiyorum. MSI Gaming Trio alacaktım ama değer mi?
Ses çok önemli sessiz olsun
2K Valorant oynayacağım. 9800X3D var. 500 FPS üzeri hedefim.
PNY nasıl, coil whine var mı? Yurt dışı incelemeleri nasıl acaba? benim sesi takıntım var. Mümkünse çok düşük olsun. Kendi ekran kartım 3060 Ti GDDR6X, onu da satacağım 5070 için inşallah nasip olursa.
1 - RTX 5070 ile Valorant'ta ses çıkaracak model olduğunu sanmıyorum.
2 - Niye +500 FPS? Monitörün yenileme hızından yüksek olursa deneyimsel biraz etkisi olsa da birebir alamayacaksın zaten.
3 - RGB takıntınız yoksa ucuz olanı (tabi çok plastik plaka kullanana da gitmeyin) alın gitsin, sıcaklık en kötü modelde 4-5 derece ya oynuyor ya oynamıyor.
4 - Düşük bellekli olanı almamaya dikkat ediniz.
1 - RTX 5070 ile Valorant'ta ses çıkaracak model olduğunu sanmıyorum.
2 - niye +500 FPS? Monitörün yenileme hızından yüksek olursa deneyimsel biraz etkisi olsa da birebir alamayacaksın zaten.
3 - RGB takıntınız yoksa ucuz olanı (tabii çok plastik plaka kullanana da gitmeyin) alın gitsin, sıcaklık en kötü modelde 4-5 derece ya oynuyor ya oynamıyor.
4 - düşük bellekli olanı almamaya dikkat ediniz.
Monitör yenileyeceğim nasip olursa o sebepten üstadım. RGB takıntım yok. Ben sesli çalıştığını okudum o kartın yabancılar yazmıştı sanırım. Sadece ses olmasın istiyorum, bunun için 3 4 bin fazla vermeye razıyım. Taksitle alacağım inşallah.