14381

Uzman
Selam. Nasip olursa 5070 almaya karar verdim. Taksitle alacağım, Vatan Bilgisayar bu konuda iyi.
Hangi modeli alayım? Ben sessiz bir model istiyorum. MSI Gaming Trio alacaktım ama değer mi?
Ses çok önemli sessiz olsun :)
2K Valorant oynayacağım. 9800X3D var. 500 FPS üzeri hedefim.

Bende ASUS Prime modeli var 60'ı gecmiyor fanda acmıyor.
3 fanlı mı? Maşallah hocam. Hayırlı olsun. 2K performansı nasıl, 12 GB RAM yetiyor mu?
Hocam alacaksanız bunu alın, 9 aya kadar peşin fiyat taksit mevcut. 5070 bu fiyatları hak etmiyor ama 9070 XT bakın derim.
Üstadım AMD ekran kartı istemiyorum.
3 fanlı mı? Maşallah hocam. Hayırlı olsun. 2K performans nasıl 12 GB RAM yetiyor mu?

Üstadım AMD ekran kartı istemiyorum.
PNY nasıl, coil whine var mı? Yurt dışı incelemeleri nasıl acaba? benim sesi takıntım var. Mümkünse çok düşük olsun. Kendi ekran kartım 3060 Ti GDDR6X, onu da satacağım 5070 için inşallah nasip olursa.
Başka satıcı var mı üstadım? Amazon, Hepsiburada, Vatan vs.? Ek olarak bu marka nasıldır?
@Xbox 360E, 9070 XT Nitro+ indirime girerse güzel olur. Hellhound da fena değil.
Ben AMD kart sorunlarından çok korkuyorum. NVIDIA'dan çok memnunum. Uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bir de coil whine var diye duydum kartta.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - RTX 5070 ile Valorant'ta ses çıkaracak model olduğunu sanmıyorum.
2 - Niye +500 FPS? Monitörün yenileme hızından yüksek olursa deneyimsel biraz etkisi olsa da birebir alamayacaksın zaten.
3 - RGB takıntınız yoksa ucuz olanı (tabi çok plastik plaka kullanana da gitmeyin) alın gitsin, sıcaklık en kötü modelde 4-5 derece ya oynuyor ya oynamıyor.
4 - Düşük bellekli olanı almamaya dikkat ediniz.

1 - RTX 5070 ile Valorant'ta ses çıkaracak model olduğunu sanmıyorum.
2 - niye +500 FPS? Monitörün yenileme hızından yüksek olursa deneyimsel biraz etkisi olsa da birebir alamayacaksın zaten.
3 - RGB takıntınız yoksa ucuz olanı (tabii çok plastik plaka kullanana da gitmeyin) alın gitsin, sıcaklık en kötü modelde 4-5 derece ya oynuyor ya oynamıyor.
4 - düşük bellekli olanı almamaya dikkat ediniz.

Monitör yenileyeceğim nasip olursa o sebepten üstadım. RGB takıntım yok. Ben sesli çalıştığını okudum o kartın yabancılar yazmıştı sanırım. Sadece ses olmasın istiyorum, bunun için 3 4 bin fazla vermeye razıyım. Taksitle alacağım inşallah.