Taksitle alınacak RTX 5070 önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14381
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    1440p 5070

Hepsiburada, Megabilişim'den satıyor. 10 taksit - 35.000TL.
Colorful, ekran kartları oldukça başarılı. Fiyatlarının çok üstünde bir kaliteye sahipler.

Sapphire'in ilk dağıttığı modeller evet CW sorunluydu ancak şu an daha temiz.

Kartı 1080p de kullanıyorum.Cs ve valorantta kart fan acmıyor 52 55 arasında geziyor.Arc raiders tlou2 gow ragnorok spider man 2 oyunlarda denedim max 61 dereceyi gördüm 200w cekiyor oyunlarda maksimum occt de 250w cekıp 64 gördüm

Palit ile aynı paraya denk geliyor üstadım 9 taksitte. Peki alternatif daha ıyı modeller var mı?

Çok güzel maşallah. Ekran kartı RAM kullanımı nasıl? 2K deneyebilseniz güzelmiş.

Palit ile aynı paraya denk geliyor üstadım 9 taksitte. Peki alternatif daha ıyı modeller var mı?

Çok güzel maşallah. Ekran kartı RAM kullanımı nasıl? 2K deneyebilseniz güzelmiş.
Daha bu yılın basında 300hz asus monitor aldım ekran kartını alacagımı bilseydim almazdım.Csde 8 9.5 ram yiyor bazen 6 7 de dustugu oluyor.Spider man ve tlou2 de 10 gb vram kullanıyor.Re village oyununda 11.400 kusur vram kullandıgını gördüm

Genelde herseyi fulleyince 9 10 gb ram yiyor.

Ekran kartının biosunu quiet modda kullandıgımıda söyleyeyim.

Ben asus aldım Ankara kızılayda teknik servisi var hemen oraya götürürüm diye asus sectim ben.

Gürültülü fan yorumu gördüm. Pali hakkında.

Bunların Hepsiburada kendi satıcı sadece Palit galiba? Çok sağ ol üstadım. Başka var mı böyle? 36 37.

Coil Whine sorunu yoksa zaten tam güç altında (render gibi durumlar hariç) çalışıp fanları %100'e çıkarmayacağı için çok ekstrem bir ses olmaz. Okuduklarınız hangi modellerdi? Onlara baksaydınız. Ha ben almışken MSI, Asus, Gigabyte, Galax gibi ürünler diğerlerine nazaran zaten bir tık üst segment kalite kullanan ürünleri alacağım diyorsanız o da olur ama soğutucuya para vereyim derken bir üst segment (5070 Ti gibi) modele çıkacak kadar da farkı açmak mantıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…