Başka satıcı var mı üstadım? Amazon, Hepsiburada, Vatan vs.? Ek olarak bu marka nasıldır?

Ben AMD kart sorunlarından çok korkuyorum. NVIDIA'dan çok memnunum. Uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bir de coil whine var diye duydum kartta.

Hepsiburada, Megabilişim'den satıyor. 10 taksit - 35.000TL.
Colorful, ekran kartları oldukça başarılı. Fiyatlarının çok üstünde bir kaliteye sahipler.

Sapphire'in ilk dağıttığı modeller evet CW sorunluydu ancak şu an daha temiz.

3 fanlı mı? Maşallah hocam. Hayırlı olsun. 2K performansı nasıl, 12 GB RAM yetiyor mu?

Üstadım AMD ekran kartı istemiyorum.

PNY nasıl, coil whine var mı? Yurt dışı incelemeleri nasıl acaba? benim sesi takıntım var. Mümkünse çok düşük olsun. Kendi ekran kartım 3060 Ti GDDR6X, onu da satacağım 5070 için inşallah nasip olursa.

Başka satıcı var mı üstadım? Amazon, Hepsiburada, Vatan vs.? Ek olarak bu marka nasıldır?

Ben AMD kart sorunlarından çok korkuyorum. NVIDIA'dan çok memnunum. Uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bir de coil whine var diye duydum kartta.
Kartı 1080p de kullanıyorum.Cs ve valorantta kart fan acmıyor 52 55 arasında geziyor.Arc raiders tlou2 gow ragnorok spider man 2 oyunlarda denedim max 61 dereceyi gördüm 200w cekiyor oyunlarda maksimum occt de 250w cekıp 64 gördüm

Hepsiburada, megabilişim'den satıyor. 10 taksit - 35.000TL.
Colorful, ekran kartları oldukça başarılı. Fiyatlarının çok üstünde bir kaliteye sahipler.

Sapphire'in ilk dağıttığı modeller evet cw sorunluydu ancak şu an daha temiz.

Palit ile aynı paraya denk geliyor üstadım 9 taksitte. Peki alternatif daha ıyı modeller var mı?

Kartı 1080p de kullanıyorum. CS ve Valorant'ta kart fan acmıyor 52 55 arasında geziyor. Arc raiders The Last of Us Part I'i GoW ragnorok Spider-Man 2 oyunlarda denedim Max 61 dereceyi gördüm 200W cekiyor oyunlarda maksimum OCCT de 250W cekıp 64 gördüm.

Çok güzel maşallah. Ekran kartı RAM kullanımı nasıl? 2K deneyebilseniz güzelmiş.

Palit ile aynı paraya denk geliyor üstadım 9 taksitte. Peki alternatif daha ıyı modeller var mı?

Çok güzel maşallah. Ekran kartı RAM kullanımı nasıl? 2K deneyebilseniz güzelmiş.
Daha bu yılın basında 300hz asus monitor aldım ekran kartını alacagımı bilseydim almazdım.Csde 8 9.5 ram yiyor bazen 6 7 de dustugu oluyor.Spider man ve tlou2 de 10 gb vram kullanıyor.Re village oyununda 11.400 kusur vram kullandıgını gördüm

Daha bu yılın basında 300hz asus monitor aldım ekran kartını alacagımı bilseydim almazdım.Csde 8 9.5 ram yiyor bazen 6 7 de dustugu oluyor.Spider man ve tlou2 de 10 gb vram kullanıyor.Re village oyununda 11.400 kusur vram kullandıgını gördüm
Genelde herseyi fulleyince 9 10 gb ram yiyor.

Ekran kartının biosunu quiet modda kullandıgımıda söyleyeyim.

Ekran kartının biosunu quiet modda kullandıgımıda söyleyeyim.
Ben asus aldım Ankara kızılayda teknik servisi var hemen oraya götürürüm diye asus sectim ben.

35.000TL'ye kadar olan seçenekleriniz bunlar. Kartınıza 10 taksit imkanı vardır diye düşünüyorum, o sebeple Hepsiburada'dan önerdim.

Colorful'u 1'e, PNY ARGB'yi 2'ye, kalan 2 kartı 3'e koyarım.

35.000TL'ye kadar olan seçenekleriniz bunlar. Kartınıza 10 taksit imkanı vardır diye düşünüyorum, o sebeple Hepsiburada'dan önerdim.

Gürültülü fan yorumu gördüm. Pali hakkında.

Bunların Hepsiburada kendi satıcı sadece Palit galiba? Çok sağ ol üstadım. Başka var mı böyle? 36 37.

Monitör yenileyeceğim nasip olursa o sebepten üstadım. RGB takıntım yok. Ben sesli çalıştığını okudum o kartın yabancılar yazmıştı sanırım. Sadece ses olmasın istiyorum, bunun için 3 4 bin fazla vermeye razıyım. Taksitle alacağım inşallah.
Coil Whine sorunu yoksa zaten tam güç altında (render gibi durumlar hariç) çalışıp fanları %100'e çıkarmayacağı için çok ekstrem bir ses olmaz. Okuduklarınız hangi modellerdi? Onlara baksaydınız. Ha ben almışken MSI, Asus, Gigabyte, Galax gibi ürünler diğerlerine nazaran zaten bir tık üst segment kalite kullanan ürünleri alacağım diyorsanız o da olur ama soğutucuya para vereyim derken bir üst segment (5070 Ti gibi) modele çıkacak kadar da farkı açmak mantıklı olmaz.