"Wow" dedirticek bir model yok, daha yukarı çıkmaya da gerek yok.Gürültülü fan yorumu gördüm. Pali hakkında.
Bunların Hepsiburada kendi satıcı sadece Palit galiba? Çok sağ ol üstadım. Başka var mı böyle? 36 37.
Detaylar
Kim cevapladı?Geçen de bu konu da konuşmuştuk, performansa etkileri yok ama o paraya onların yerine Gigabyte Windforce da alınabilir.
35.000TL'ye kadar olan seçenekleriniz bunlar. Kartınıza 10 taksit imkanı vardır diye düşünüyorum, o sebeple Hepsiburada'dan önerdim.
Colorful'u 1'e, PNY ARGB'yi 2'ye, kalan 2 kartı 3'e koyarım.
Tabi yine şahsi fikrim kartı alırken de olası sorun açısından güvenilir, bilinir satıcı tercih etmeye dikkat ederdim.
Windforce alınmamalı bunlar varken. Hem sesli hem sorunlu bir model.Geçen de bu konu da konuşmuştuk, performansa etkileri yok ama o paraya onların yerine Gigabyte Windforce da alınabilir.
Tabi yine şahsi fikrim kartı alırken de olası sorun açısından güvenilir, bilinir satıcı tercih etmeye dikkat ederdim.
Geçen de bu konu da konuşmuştuk, performansa etkileri yok ama o paraya onların yerine Gigabyte Windforce da alınabilir.
Tabii yine şahsi fikrim kartı alırken de olası sorun açısından güvenilir, bilinir satıcı tercih etmeye dikkat ederdim.
Ben resmi satıcı Amazon, Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar olan ürünleri alıyorum sadece üstadım.
Daha bu yılın basında 300Hz ASUS monitor aldım ekran kartını alacagımı bilseydim almazdım. CS'de 8 9.5 RAM yiyor bazen 6 7 de dustugu oluyor. Spider-Man ve The Last of Us Part I'i de 10 GB VRAM kullanıyor. RE Village oyununda 11.400 kusur VRAM kullandıgını gördüm.
Genelde her şeyi fulleyince 9 10 GB RAM yiyor.
Ekran kartının BIOS'unu quiet modda kullandıgımıda söyleyeyim.
Ben ASUS aldım Ankara Kızılay'da teknik servisi var hemen oraya götürürüm diye ASUS sectim ben.
Hayırlı olsun tekrardan. 11GB RAM kullanması korkutuyor 1 2 yıl sonrası için. Tek soru işaretim o.
Windforce alınmamalı bunlar varken. Hem sesli hem sorunlu bir model.
PNY güzel duruyor üstadım. Taksit imkanı da iyi. Acaba ASUS Prime nasıldır arkadaş övmüş. Bir de Vatan Bilgisayar indirimi olur mu acaba oradan mı alsam?
PNY güzel duruyor üstadım. Taksit imkanı da iyi. Acaba ASUS Prime nasıldır arkadaş övmüş. Bir de Vatan Bilgisayar indirimi olur mu acaba oradan mı alsam?
Asus Prime'a o parayı vermem. Sadece marka diye o fiyattan satılıyor.
Colorful ya da PNY'yi alın geçin. PNY biraz daha sesli Colorful'a kıyasla. Rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Vatan Kasım'ın ilk 2 haftası aralıksız indiirm yaptı, spn zamanlarda yaptılar mı bilmiyorum, dikkat etmedim.
Arkadaş kullanıyor birkaç aydır, ses sorunu yaşamadı ki ondan önce de iki sene aynı soğutucu farklı model kullanmıştı ama tabi fanlar %100'e iken ve fan ayarları düzgün yapılmazsa her kartta ses olabilir. Belirttiğim gibi performansa etki olmadığı ve fiyat seviyesi benzer olduğu için tercih meselesi. Palit ve PNY kullanan gördüm de Colorful açıkçası ben de merak ediyorum. Malum kağıt üstündekiyle pratikteki pek uyuşmuyor. Zaten hepsi orta seviye kartlar olarak geçiyor ama orta seviye odaklı iyi üretim yapan firma yerine, üst seviyede iyi üretim yapan firmanın orta seviye kartını tercih etmemek akıllıca olur.Windforce alınmamalı bunlar varken. Hem sesli hem sorunlu bir model.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-