Taliban, Afganistan'da interneti kademeli olarak kapatmaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan infazcı03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 546
  • Etiketler Etiketler
    afganistan
Türkiye'de yasanmasi sizce mumkun mu?

Bu hususta tarafımdan destek istendi henüz cevabımı vermedim.Bir müddet daha konuyu düşüneceğim o vakte kadar bu hususta rahat olabilirsiniz.Günü gelince ne yönde karar vereceğim konusunda ise renk vermek istemem o günün konjonktürüne göre hareket edebilirim.

Üzücü bir durum. Türkiye'de yaşanmasını mümkün görüyorum. Şu an kademeli olarak sindiriliyoruz ve sonu nereye varacak belli değil. O kadar da olmaz dediğimiz her şey birer birer oldu.

Üzücü bir durum. Türkiye'de yaşanmasını mümkün görüyorum. Şu an kademeli olarak sindiriliyoruz ve sonu nereye varacak belli değil. O kadar da olmaz dediğimiz her şey birer birer oldu.
Herkese dokunan bir şey yasaklanınca çabucak geri adım atıyorlar ha atmazlarsa her türlü zararlı çıkıyorlar. Şahsen Tiktok'un, İnstagram'ın ve X gibi platformların yasaklanması olası bile değil o kadar troll yatırımları var, kaybetmek istemezler.

@Milas, DC olayı farklı. DC veri paylaşsa bir sürü suçlu yakalanırdı. Bir tane temsilci bile göndermemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…