Hocam sipariş verirsem bayram sonuna da kalabilir. Acaba şu vatandakini veya MediaMark'ta varsa daha iyisini alsam daha iyi olur. Bi bakabilir misiniz rica etsem
Detaylar
Kim cevapladı?Şu an alıp deneyebilirsin. Olmadı iade edersinHocam sipariş verirsem bayram sonuna da kalabilir. Acaba şu vatandakini veya MediaMark'ta varsa daha iyisini alsam daha iyi olur. Bi bakabilir misiniz rica etsem
- Makaleler
- 23
Baktim fakat Amazon'daki gibi musteri yorumlari iyi bir urun bulamadim.Hocam sipariş verirsem bayram sonuna da kalabilir. Acaba şu vatandakini veya MediaMark'ta varsa daha iyisini alsam daha iyi olur. Bi bakabilir misiniz rica etsem
Salı günü falan gelmezse bayram sonuna kalacağı için sipariş vermek istemiyorum Vatan'dan veya MediaMark'tan alıp deneyeceğim sanırımBaktim fakat Amazon'daki gibi musteri yorumlari iyi bir urun bulamadim.
Online sipariş verip mağazadan teslim al. Böyle olunca iade daha kolay oluyordu sanırım. Direkt fiziksel mağazadan alınca iade edilmiyorSalı günü falan gelmezse bayram sonuna kalacağı için sipariş vermek istemiyorum Vatan'dan veya MediaMark'tan alıp deneyeceğim sanırım
Hocam şu an hiç uğraşasım gelmedi 1 hafta daha headset kulaklıktan devam gibi.Online sipariş verip mağazadan teslim al. Böyle olunca iade daha kolay oluyordu sanırım. Direkt fiziksel mağazadan alınca iade edilmiyor
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik bu yeterli olur mu? kaliteyi düşürmez, değil mi? Daha yeni kasayı monitörün yanına koyarak biraz PUBG oynadım, çok beğendim. Ses kartı ve uzatıcı geldikten sonra headsetin yüzüne bakmayacağım
@Simon VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
Hocam bu uzatıcı ile kullanınca mikrofonun çalışmadığını söylüyorlar, doğru mu? Ben çok mikrofon kullanmıyorum ama arada valorant oynarken kullanmak için kulaklığın mikrofonunu kullanacağım
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Acikcasi biraz once arastirdim ve mikrofonun calismadigini iddia edenlere rastladim. Benim uzatma kablolariyla alakali bilgim sinirli. O yuzden bu konuda yanlis yonlendirmeyeyim.Hocam şu an hiç uğraşasım gelmedi 1 hafta daha headset kulaklıktan devam gibi.
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik bu yeterli olur mu? kaliteyi düşürmez, değil mi? Daha yeni kasayı monitörün yanına koyarak biraz PUBG oynadım, çok beğendim. Ses kartı ve uzatıcı geldikten sonra headsetin yüzüne bakmayacağım
@Simon VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
Hocam bu uzatıcı ile kullanınca mikrofonun çalışmadığını söylüyorlar, doğru mu? Ben çok mikrofon kullanmıyorum ama arada valorant oynarken kullanmak için kulaklığın mikrofonunu kullanacağım
Anladım hocam, en iyisi yeni konu açayım uzatma ile ilgili. TeşekkürlerAcikcasi biraz once arastirdim ve mikrofonun calismadigini iddia edenlere rastladim. Benim uzatma kablolariyla alakali bilgim sinirli. O yuzden bu konuda yanlis yonlendirmeyeyim.
@Simon Hocam, peki ben uzatıcı almasam Apple DAC ve Type-C dönüştürücü ile kullansam mikrofonu kullanabilecek miyim?
Mikrofon ve kulaklık ayırıcı kablo şart gibi ama onu da alırsam Apple DAC'ı nasıl kullanacağım
Son düzenleme:
Apple dacta mikrofon desteği var evet, kullanabilirsin.Anladım hocam, en iyisi yeni konu açayım uzatma ile ilgili. Teşekkürler
@Simon Hocam, peki ben uzatıcı almasam Apple DAC ve Type-C dönüştürücü ile kullansam mikrofonu kullanabilecek miyim?
Mikrofon ve kulaklık ayırıcı kablo şart gibi ama onu da alırsam Apple DAC'ı nasıl kullanacağım
Anladım hocam ama 1.2m kulaklık mı olur ya. uzatıcı kablo kullanınca mikrofon çalışmıyor diyenler var. Uzatıcı almasam da kablosu yetişmiyorApple dacta mikrofon desteği var evet, kullanabilirsin.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-