Anladım hocam ama 1.2m kulaklık mı olur ya. uzatıcı kablo kullanınca mikrofon çalışmıyor diyenler var. Uzatıcı almasam da kablosu yetişmiyor
Red lion "gaming" kulaklığı değil o yüzden kablosu aşırı uzun değil, gaming için çıkartılan iemlerde daha uzun oluyor evet. Ben de hiç uzatmak için kablo kullanmadığım için marka öneremiyorum.

Gerçi sen apple dac kullanacağın için jak almana gerek yok. Direkt uzatma kablosu alabilirsin, usb a uzatma kablosu. Zaten jak için uzatma kablosu alsan uzunluk arttıkça kalite düşecek.

1-USB A uzatma kablosu (1 metre diyelim) pc portuna tak. Kablonun diğer ucunu masana doğru al.
2-Typec-a dönüştürücüyle birlikte apple dacı bağla
3- Red Lionı bağla

fiyatları da daha ucuz.

Red lion "gaming" kulaklığı değil o yüzden kablosu aşırı uzun değil, gaming için çıkartılan iemlerde daha uzun oluyor evet. Ben de hiç uzatmak için kablo kullanmadığım için marka öneremiyorum.

Gerçi sen apple dac kullanacağın için jak almana gerek yok. Direkt uzatma kablosu alabilirsin, usb a uzatma kablosu. Zaten jak için uzatma kablosu alsan uzunluk arttıkça kalite düşecek.

1-USB A uzatma kablosu (1 metre diyelim) pc portuna tak. Kablonun diğer ucunu masana doğru al.
2-Typec-a dönüştürücüyle birlikte apple dacı bağla
3- Red Lionı bağla

fiyatları da daha ucuz.
Doğru hocam ben Apple DAC alacağım halde niye 3.5mm uzatıcı arıyorum hahahaha :D bu attığınız USB a uzatma kablosu peki kalite düşürüyor mu?

Tamamdır teşekkür ederim. yarın direkt mağazadan alacağım. Fakat Apple DAC'ı Amazon'dan cuma günü satın aldığımda yarın teslim edilecek yazıyordu ama Cargox diye bi kargo firması yüzünden sanırım bayram sonrasına sarkacak
1779573920937.webp

Anladım hocam, en iyisi yeni konu açayım uzatma ile ilgili. Teşekkürler

@Simon Hocam, peki ben uzatıcı almasam Apple DAC ve Type-C dönüştürücü ile kullansam mikrofonu kullanabilecek miyim?

Mikrofon ve kulaklık ayırıcı kablo şart gibi ama onu da alırsam Apple DAC'ı nasıl kullanacağım
Rica ederim. Apple dongle'un mikrofon destegi mevcut kullanabilirsin. Kulakligin kablosu 1.2 metre oldugundan dolayi uzatma kablosu sart.

@Simon @Trina, hocam her şey geldi. Kulaklığın jack girişini Apple Dongle'a, Apple Dongle'ı Type-C dönüştürücüye, onu da uzatma kablosuyla kasaya taktım.
1779722109823.webp

Ama böyle gözüküyor. Ben PUBG oynarken alttaki görseldeki Enhancements ayarlarını değiştiriyordum, o seçenek şu an yok.
1779722155566.webp

@Simon @Trina, hocam her şey geldi. Kulaklığın jack girişini Apple Dongle'a, Apple Dongle'ı Type-C dönüştürücüye, onu da uzatma kablosuyla kasaya taktım.
Eki Görüntüle 251976
Ama böyle gözüküyor. Ben PUBG oynarken alttaki görseldeki Enhancements ayarlarını değiştiriyordum, o seçenek şu an yok.
Eki Görüntüle 251977
Disable all enhancements kutusuna tik atmanı öneririm. Windows geliştirmeleri iyi değil.

Bir de en yüksek bitratei seçtiğinden emin ol