4 6.3 ve 10K yı kısarak deneyebilirsin

Şu an taktığım delik olarak en büyük olan. Siyah olanlar küçük, birazdan deneyip söyleyeceğim.

Hocam bu kulaklığın bu deliğe sığması imkansız gibi bir şey yok yapamadım :D

Uzun uğraşlar sonucu takabildim şimdi deneyeceğim

Hala silah sesleri çok rahatsız edici. Diğer sesler(oyun içi ayak sesleri vs.) normalken gereksiz bir şekilde o sesleri bastırıyor ve rahatsız ediyor.

Hocam bu arada apple dongle, dönüştürücü ve uzatıcı olmadığında sesler normal geliyordu. Ben ilk aldığımda kasayı yakınlaştırıp oynadığımda sesler böyle değildi
Sadece Apple dongle ile dener misin, uzatma kablosu olmadan

Kulaklığı apple donglea tam takmış mısın ona bak bir de

Kulaklığı apple donglea tam takmış mısın ona bak bir de
Uzatma olmadan da aynı. Apple donge olmadan taktığımda silah sesleri patlamadan normal geliyor. Anlamadım hocam 2 saattir uğraşıyorum düzeltemedim. Başıma ağrı girdi PUBG'de denemekten

Uzatma olmadan da aynı. Apple donge olmadan taktığımda silah sesleri patlamadan normal geliyor. Anlamadım hocam 2 saattir uğraşıyorum düzeltemedim. Başıma ağrı girdi PUBG'de denemekten
Apple dongle mı bozuk acaba? Telefonda da dener misin? GitHub - guyman624/usbDacVolumeAndroid: Example of an Android app for testing libusb with Java and C++. Telefonun adroidse bunu yükleyerek Apple dactaki ses limitini kaldırabilirsin.

Apple dongle mı bozuk acaba? Telefonda da dener misin? GitHub - guyman624/usbDacVolumeAndroid: Example of an Android app for testing libusb with Java and C++. Telefonun adroidse bunu yükleyerek Apple dactaki ses limitini kaldırabilirsin.
1779732538287.webp

Bunda sıkıntı olabilir mi?

1779732649326.webp

Hocam arada kulaklık çıkıp böyle bi uyarı geliyor bir de

Olabilir. Telefonla denersen anlarız
Birazdan deneyeceğim üstte attığım çıkan Windows uyarısı uzatma kablosu ile alakalıymış. Apple Dongle ile uzatıcı kablo tam oturmuyor

@Trina hocam telefondan denemelik bir şey yok ki. Sadece PUBG'de silah sesleri çok aşırı geliyor ve ses kasmayı zorlaştırıyor. Sesi 50 60a düşürünce silah sesi düzeliyor ama öylede diğer sesler çok az geliyor. Dengeli bi EQ ayarı sorunu çözer gibi
1779733190542.webp

bir şeyler deniyorum ama hala aynı

Son düzenleme:
Birazdan deneyeceğim üstte attığım çıkan Windows uyarısı uzatma kablosu ile alakalıymış. Apple Dongle ile uzatıcı kablo tam oturmuyor

@Trina hocam telefondan denemelik bir şey yok ki. Sadece PUBG'de silah sesleri çok aşırı geliyor ve ses kasmayı zorlaştırıyor. Sesi 50 60a düşürünce silah sesi düzeliyor ama öylede diğer sesler çok az geliyor. Dengeli bi EQ ayarı sorunu çözer gibiEki Görüntüle 252014
bir şeyler deniyorum ama hala aynı
Dac kullanmadan önce böyle değildi dediğin için söyledim. Bağlantıda sorun olabilir. Tizleri yüksek, kadın vokalli bir şarkıyı hem telefonda hem bilgisayarda denersen, fark var mı görebilirsin. Attığın eq ayarında istediğinin tam aksini yapmışsın. Tizleri kısman gerekiyor sen artırmışsın

Dac kullanmadan önce böyle değildi dediğin için söyledim. Bağlantıda sorun olabilir. Tizleri yüksek, kadın vokalli bir şarkıyı hem telefonda hem bilgisayarda denersen, fark var mı görebilirsin. Attığın eq ayarında istediğinin tam aksini yapmışsın. Tizleri kısman gerekiyor sen artırmışsın
Hocam ben bir şey yapmadım. Auto EQ ayarlarını deniyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Telefonda denedim ve ikisinde de normal ve iyi geliyor. Dediğim gibi sadece oyunda kötü bi ses oluyor