TANGZU Wan'er S.G II IEM Red Lion alınır mı?

egetaskin

Üyecik
Yer
Bursa
Merhabalar,

İlk IEM deneyimim olacak. Standart kafa üstü kulaklıklardan gına geldi, resmen kafam içine çöktü.

TANGZU Wan'er S.G II Red Lion almayı düşünüyorum. Yanına da DAC olarak şu ikisi arasında kaldım:

Bunlara alternatif olarak orijinal Apple DAC düşünüyorum. Kullanım amacı olarak; çoğu tür müziği dinliyorum, LoL ve CS2 gibi oyunlar da oynuyorum.

@Simon yardımcı olabilirsen sevinirim değerli hocam. Tavsiyelerinize açığım.

İyi bir giriş seviyesi ürünü 1. modelını kullandım CHU 2'den daha doğal ses veriyordu II modeli daha iyidir

DAC gerekli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple DAC alabilirsiniz Red Lion'a fazla fazla yeteceğini düşüyorum en iyi giriş DAC'ı.
Orjinal olarak nerede bulabilirim? Link vesaire atabilirseniz sevinirim hocam.

İyi bir giriş seviyesi ürünü 1. modelını kullandım CHU 2'den daha doğal ses veriyordu II modeli daha iyidir

DAC gerekli değil.
Birkaç arkadaş dip ses sorunu yaşamış ve DAC ile çözmüş sorunu hocam.

Orijinal olarak nerede bulabilirim? Link vesaire atabilirseniz sevinirim hocam.

Birkaç arkadaş dip ses sorunu yaşamış ve DAC ile çözmüş sorunu hocam.

Onun telefon veya PC anakart ses soketi ile ilgilidir muhtemelen.

CX31993 giriş seviyesi bir çip eğer kullandığınız PC'de ALC 1200 gibi bir şey varsa gerek bile kalmaz

Alinir. Red Lion modeli ozellikle TR'deki modeller icin de en F/P buldugum IEM. Orijinal Apple Dongle'ı buradan alabilirsin.

Onun telefon veya PC anakart ses soketi ile ilgilidir muhtemelen.

CX31993 giriş seviyesi bir çip eğer kullandığınız PC'de ALC 1200 gibi bir şey varsa gerek bile kalmaz
Anakart ASUS TUF B550-PLUS AM4. İçerisinde Realtek S1200A codec bulunuyor.

Anakart ASUS TUF B550-Plus AM4. İçerisinde Realtek S1200A codec bulunuyor.

Gidin takın yuzde 90 memnun kalacaksınız şahsen sizdeki gayet yeterli, olmadı sonra satın alırsınız acelesi yok. Cızırtı falan olursa başka mobil cihazlarında veya baska PC'de falan dene o zaman sorun kulaklıktır DAC kullanmamak değil.

Hocam uzatma kablosu gerekir mi? Mesela hem uzatma kablosu hemde DAC kullansam ses performansında bir sıkıntı oluşur mu? Mikrofonunu da kullanabilir miyim bu şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…