"Apple DAC kısıtlamalı bir şekilde geliyor. Normalde 1vrms güç vermesi gerekirken 0,5vrms veriyor o yüzden alsan da almasan da çok da bir farkı olmayacak."
Hocam kasaya yetişmeyecek çünkü kulaklığın kablosu. Splitter alırsamda mikrofon çalışmayacak çünkü kulaklık tek jak. Bu yüzden kafam karışmıştı, tek jaklı hem ses hem mikrofonu çalıştıran uzatma kablosu buldum sonunda. Ayrıca Y Splitter alsaydım DAC kullanamayacaktım çünkü o da single jack kanallı.
"Apple DAC kısıtlamalı bir şekilde geliyor. Normalde 1vrms güç vermesi gerekirken 0,5vrms veriyor o yüzden alsan da almasan da çok da bir farkı olmayacak."
Estağfirullah ne yorması. Dijiital sinyali uzatmak varken analog sinyali uzatmak daha riskli, o yüzden c veya a uzatması alman daha mantıklı. Ayrıca daha ucuza bulursun muhtemelen. Ben uzatma kullanmadığım için marka öneremiyorum.
NiceHCK alıp ilerisi için yatırım yapmayıda düşünüyorum hocam da Max modeli 1000 TL. Açıkçası pahalı geldi bir tık. İleride daha güçlü bir IEM alabilirim belki ama pek zannetmiyorum. Bozulana kadar kullanırım herhalde Red Lion'u. Apple DAC ise yeterli diyorsanız benim için her şey tamam.