TANGZU Wan'er S.G II IEM Red Lion alınır mı?

Bildigim bir farki yok. Ugreen marka oldugu icin daha pahali sadece.
Hocam bir konuda şu açıklamayı gördüm:

"Apple DAC kısıtlamalı bir şekilde geliyor. Normalde 1vrms güç vermesi gerekirken 0,5vrms veriyor o yüzden alsan da almasan da çok da bir farkı olmayacak."

Bu doğru mu?

Zaten apple dac ile kullanacaksın, normal bir usb uzatma kablosu alıp tak işte sinyal kaybetmezsin hem de.

Neden jak için uzatma kablosu ve splitter aldığını anlamadım.
Hocam kasaya yetişmeyecek çünkü kulaklığın kablosu. Splitter alırsamda mikrofon çalışmayacak çünkü kulaklık tek jak. Bu yüzden kafam karışmıştı, tek jaklı hem ses hem mikrofonu çalıştıran uzatma kablosu buldum sonunda. Ayrıca Y Splitter alsaydım DAC kullanamayacaktım çünkü o da single jack kanallı.

0.5vrms olduğu doğru, fark olmadığı yanlış

Zaten apple dac ile kullanacaksın, normal bir usb uzatma kablosu alıp tak işte sinyal kaybetmezsin hem de.
Öyle de olur hocam Fakat uzatma kabloları ile alakalı hiç bir bilgim yok, bu yüzden bu kadar karmaşa yaşandı zaten.

Öyle de olur hocam Fakat uzatma kabloları ile alakalı hiç bir bilgim yok, bu yüzden bu kadar karmaşa yaşandı zaten.
Apple dac anakartındaki ses kartından iyidir. C'den c'ye veya a'ya uzatma kablosu alıp kullanırsın rahatça

1vrms apple usa dac ile red lionı 100% seste dinlersen kulakların patlar

Apple dac anakartındaki ses kartından iyidir. C'den c'ye veya a'ya uzatma kablosu alıp kullanırsın rahatça
Hangisi daha mantıklı olur sizce?

Kulaklık 3.5mm jakı -> jak kablo uzatıcı -> DAC

Kulaklık 3.mm jakı -> DAC -> type c to type a veya type c to type c uzatması

Birde hocam varsa bildiğiniz kaliteli uzatma kablosu atma şansınız varsa çok iyi olur. Bugün sizi çok yordum gibi hissetim kusura bakmayın.

Estağfirullah ne yorması. Dijiital sinyali uzatmak varken analog sinyali uzatmak daha riskli, o yüzden c veya a uzatması alman daha mantıklı. Ayrıca daha ucuza bulursun muhtemelen. Ben uzatma kullanmadığım için marka öneremiyorum.

1vrms apple usa dac ile red lionı 100% seste dinlersen kulakların patlar
NiceHCK alıp ilerisi için yatırım yapmayıda düşünüyorum hocam da Max modeli 1000 TL. Açıkçası pahalı geldi bir tık. İleride daha güçlü bir IEM alabilirim belki ama pek zannetmiyorum. Bozulana kadar kullanırım herhalde Red Lion'u. Apple DAC ise yeterli diyorsanız benim için her şey tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…