Tangzu Wan'er SG2 Red Lion ve Nicehck NK1 Max dip ses sorunu

syxen

Üyecik
Merhaba, birkaç gün önce Red Lion ve Nicehck NK1 Max sipariş verdim 2.471 TL toplama.

NK1 Max'a bağladığımda aşırı bir dip ses var, daha bir şey oynatmadan direkt geliyor. Eskiden kalma tek jaklı kulaklık ve mikrofona dönüştürücüm vardı. Ona taktım, dip ses kesildi. Buradaki arkadaşların bilgisi var, bu konularda yardım edebilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wan'er 2 sürmesi kolay bir kulaklık. NK1 Max'ta harici amfi olduğundan dip ses çıkma ihtimali yüksek. Sırf bu yüzden Elua Ultra alırken NK1 Max yerine normal NK1 almıştım.

Wan'er 2 sürmesi kolay bir kulaklık. NK1 Max'ta harici amfi olduğundan dip ses çıkma ihtimali yüksek. Sırf bu yüzden Elua Ultra alırken NK1 Max yerine normal NK1 almıştım.
Vallahi bende nk1 alcaktım sonra içinden dönüştürücü çıkmayınca kaba bi hesapla dönüştürücü + nk1 ve nk1 max arasında 50 tl kalıyodu wraith indirimi ve kargo paralarıyla birlikte. Valla pişman oldum gibi 15 20 dk oldu elime geçeli ses kartı kullanmadan 0 dip ses,sıkıntı herhangi bi çözüm olmaz büyük ihtimalle. Bilmiyorum bilen arkadaşlar çözümü var mıdır? İade mi edeyim bir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu bir sorun ve normal değil. Nk1 maxtaki dac amp kombosu bu nevi qc sorunlarıyla biliniyor. Yani şans işi. Servise gönderip değişim isteyebilirsin. Düzgün çalışan nk1 max ile red lion sorun çıkartmıyor.

Harici amfi olduğu için değil, spesifik olarak o amp modeli problemli olduğundan bu sorunu yaşıyor. Noise floor düşük yoksa spesifikasyonda. Kısaca sürülmesi kolay olması ile alakası yok. Bu cihazlar zaten iemler için üretiliyor.

Hocam sizce iade mi edeyim değişim mi isteyeyim? gerçi şuanda ses kartsız bile sıfır sıkıntı kullanıyorum. 1kya daha mantıklı seçimler varsa onu alabilirim.

Hocam sizce iade mi edeyim değişim mi isteyeyim? gerçi şuanda ses kartsız bile sıfır sıkıntı kullanıyorum. 1kya daha mantıklı seçimler varsa onu alabilirim.
Klassenin daclarından daha iyi, değişim isterdim ben olsam.

Klassenin daclarından daha iyi, değişim isterdim ben olsam.
Peki öyle yapayım teşekkürler, çınlama sesi de geliyor bu arada alacak arkadaşlara bilgi olsun 2 kere düşünün derim.

Kulaklığın ses düzeyi nasıl peki sizde, yüksek mi?

Kulaklığın ses düzeyi nasıl peki sizde, yüksek mi?
Şuan 25 civarı bana yetiyor 2li jacktan kullanıyorum.Eski kulaklığımda %100 yapıp birde google eklentisinden volume masterla %300lere çıkarıyordum.Ses seviyesi benim için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…