Detaylar
Kim cevapladı?Kredi kartı numaralarım çalındıda ondan mı diye düşündüm (kartları iptal ettim)
Görkemm
Başarılı
İptal ettiyseniz düşünmenize gerek yok.Kredi kartı numaralarım çalındıda ondan mı diye düşündüm (kartları iptal ettim)
kadirCN
Yetkin
WhatsApp'tan tanımadığım birisi ismimi bile yanlış söyleyerek IBAN istedi, dolandırıcı büyük ihtimalle, engelleyeyim mi?
IBAN paylaşarak dolandırılmaz hiç kimse ama çalıntı hesaptan veya illegal web sitelerine ait hersaplardan yüklü bir miktar para gönderilirse sıkıntı çıkarabilir başınıza fakat siz yine de paylaşmayın ve IBAN'dan pek bilgiye varılmaz.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Engelleyin ve engellerken WhatsApp'tan şikayet edin.
Darth Maul
Deneyimli
Numaraları karıştırmış olabilir.WhatsApp'tan tanımadığım birisi ismimi bile yanlış söyleyerek IBAN istedi, dolandırıcı büyük ihtimalle, engelleyeyim mi?
Aynısının bir başka versiyonu benim başıma gelmişti. Bende de papara şeyi istiyordu. Engelleyin. Aynı zamanda mesajları ekran görüntüsü alın ne olur ne olmaz.WhatsApp'tan tanımadığım birisi ismimi bile yanlış söyleyerek IBAN istedi, dolandırıcı büyük ihtimalle, engelleyeyim mi?
1
178
Ziyaretçi
Eğer TR numarası ise büyük ihtimal bir karışıklık olmuştur. Tanımıyorsanız direkt engelleyin.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-