Alex Mason

Yetkin
Merhaba. Instagram'da bir tane kız takip isteği attı. Neden attı bilmiyorum. Fotoğraflarına ve etiketlenenlere falan baktım, sahte hesap ya da AI değil. Kızı beğendim. Ama tanımıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum ama bir sevgiliye ihtiyacım var. İkimiz de aynı şehirde yaşıyoruz.

Nelere dikkat etmeliyim? İnternetten tanışılan kızla ilişki olur mu?

İlk mesaj olarak ne atmalıyım?

Bir de kız üniversite okuyor. Ben EKPSS'ye hazırlanıyorum. Kıza normal KPSS diyeceğim. Psikolojik rahatsızlıklarımı söylemeyeceğim.

Konuyla alakasız ama ben Techolay'da 1 sene önce bir konumda psikolojik rahatsızlıklarım olduğunu ve bunları insanlara tanışır tanışmaz anlattığımı söylemiştim. Aynı hatayı tekrar yapmayacağım. Şu an psikolojik sağlığım biraz daha iyi. Daha az ilaç kullanıyorum. Çalışamayacak durumdayım fakat şu an 2028'de EKPSS'ye girmek istiyorum.

Her neyse, kıza ilk mesaj olarak ne yazabilirim?

Oncelıkle hangi amacla attıgından emin ol. KPSS'i falan da karıstırma sormadıkca, daha dogal davranmalısınız bence. Hesap yasiniza bakilirsa benden buyuksunuz, yine de bunu konusmanın cok mantikli olacagini sanmiyorum. Psikolojik rahatsizliginizdan kesinlikle ve kesinlikle tanisma evresinde bir insana bahsetmemelisiniz. Yani bana bahsedilse ben şaşırır, hatta uzaklaşabilirdim.

Bana gelen ilk aşk mektubunun içinde andımızdan, istiklal marşına kadar her konuya değinmişti çocuk o aklıma geldi. 😂😂 Çok ayrıntı vermeden biraz gizemli ama net, doğal bir giriş her zaman ilgi çekicidir. 😸

Oncelıkle hangi amacla attıgından emin ol. KPSS'i falan da karıstırma sormadıkca, daha dogal davranmalısınız bence. Hesap yasiniza bakilirsa benden buyuksunuz, yine de bunu konusmanın cok mantikli olacagini sanmiyorum. Psikolojik rahatsizliginizdan kesinlikle ve kesinlikle tanisma evresinde bir insana bahsetmemelisiniz. Yani bana bahsedilse ben şaşırır, hatta uzaklaşabilirdim.
Haklısınız. Peki hangi amaçlı attığından nasıl emin olabilirim. İlla DM mi atmam gerek?

Bana gelen ilk aşk mektubunun içinde andımızdan, istiklal marşına kadar her konuya değinmişti çocuk o aklıma geldi. 😂😂 Çok ayrıntı vermeden biraz gizemli ama net, doğal bir giriş her zaman ilgi çekicidir. 😸
"Merhaba, nasılsın?" yeterli mi? Gizemli ve doğal derken nasıl olmalı biraz bahseder misiniz?