Selamlar, aranızda illaki Pokemon dizilerini sevenler vardır. Bizim amacımız da Pokemon ile alakalı olarak PokeOS'i yapmak. Çok Linux bilgisi olan biri değilim ancak elimden geldiği kadar araştırma yapıp bir şeyler yapıyorum, yapıyoruz. Tasarımlarımız orijinaldir.
PokeOS'in Özellikleri
PokeOS, Fedora tabanlı.
PokeOS, KDE masaüstü ortamını kullanır.
PokeOS, Pokemon ile alakalı temalar içerir.
PokeOS günceldir.
PokeOS UEFI destekler, şimdilik sadece UEFI.
Amacımız ciddi bir şeyler yapmak değil, sevebileceğiniz şeyler yapmak. Umarım beğenirsiniz. Tema önerilerinizi ve istediğiniz programları bekliyorum
Selamlar, aranızda illaki Pokemon dizilerini sevenler vardır. Bizim amacımız da Pokemon ile alakalı olarak PokeOS'i yapmak. Çok Linux bilgisi olan biri değilim ancak elimden geldiği kadar araştırma yapıp bir şeyler yapıyorum, yapıyoruz. Tasarımlarımız orijinaldir.
PokeOS'in Özellikleri
PokeOS, Fedora tabanlı.
PokeOS, KDE masaüstü ortamını kullanır.
PokeOS, Pokemon ile alakalı temalar içerir.
PokeOS günceldir.
PokeOS UEFI destekler, şimdilik sadece UEFI.
Amacımız ciddi bir şeyler yapmak değil, sevebileceğiniz şeyler yapmak. Umarım beğenirsiniz. Tema önerilerinizi ve istediğiniz programları bekliyorum
Yarın paylaşabilirim hocam ancak beklentiyi fazla tutmayın, şu anlık test sürümünde ve paylaşılacak sürümden farklı Şimdiden hazır olarak kastım birkaç temel özellikti. Yarın görselleri paylaşacağım sistemi bilgisayara kurup