Physic
Üstün
Karşımda olgun, aklı başında, ne halt yediğini bilen biri olsa tamam derim de. Çocuk sonuçta.
Hocam dilemek isteyen adam bir şekilde ulaşır zaten. Belirli bir vakit yok. Onunda bir ailesi var, sevdikleri var. Aile önünde küçük düşmek çok kötü bir şey. O kadar vicdansiz değilim. Ama hala daha ısrar ederse bana yapacak bir şey bırakmıyor.
Karşımda olgun, aklı başında, ne halt yediğini bilen biri olsa tamam derim de. Çocuk sonuçta.
Daha neyi bekliyoruz daha da mı rahat olmasını bu adamın?
Hadi bakalım, biraz daha bekleyelim...Bu sefer öyle he diyerek geçemez. Belki Microsoft ve CİMER bir şey yapmamış olabilir. Ama şahsi dava öyle basit değil. Biraz bekleyelim bakalım.
Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.
www.fullprogramlarindir.net
Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.