Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

@Silinen üye hesabından da yazabilir.

Karşımda olgun, aklı başında, ne halt yediğini bilen biri olsa tamam derim de. Çocuk sonuçta.

Yav hocam görüyorsunuz adamın duracağı yok anlamıyor bizi, korkusu da yok. Her şeyi diyebiliyor bize e o zaman? Sizce kaldı mı yani çocukluğu biz kaç hafta kaç ay adamın özür dilemesini bekledik sonuç: Hüsran. Daha neyi bekliyoruz? Adam zaten bize de diyeceğini dedi, kötü şeyler dedi yani şimdi söylemiyeyim burada. Daha neyi bekliyoruz daha da mı rahat olmasını bu adamın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.

Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.

Kernel dosyası değiştirilmiş ISO isterseniz buyurun:

7 mi istiyorsun 10 mu?
10 indirme kısmında var.
7 için düz ISO:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…