Hocam dilemek isteyen adam bir şekilde ulaşır zaten. Belirli bir vakit yok. Onunda bir ailesi var, sevdikleri var. Aile önünde küçük düşmek çok kötü bir şey. O kadar vicdansiz değilim. Ama hala daha ısrar ederse bana yapacak bir şey bırakmıyor.
Yav hocam görüyorsunuz adamın duracağı yok anlamıyor bizi, korkusu da yok. Her şeyi diyebiliyor bize e o zaman? Sizce kaldı mı yani çocukluğu biz kaç hafta kaç ay adamın özür dilemesini bekledik sonuç: Hüsran. Daha neyi bekliyoruz? Adam zaten bize de diyeceğini dedi, kötü şeyler dedi yani şimdi söylemiyeyim burada. Daha neyi bekliyoruz daha da mı rahat olmasını bu adamın?
Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.
Bana ISO önerir misiniz? Önceden bu sisteme bir ISO ile Windows 7 kurmuştum. Şu anda kurulum sonrası Windows 10 ve Windows 7 arası seçim yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyorum.
Sorularınız için yeni konu açınız. Link kırık ise lütfen sol alttaki rapor kısmından bildirin. Dosya arşiv şeklinde paylaşılmıştır. ISO dosyasını indirilen arşivden çıkartın. Şifre: technopat HASH doğrulama nasıl yapılır? Orijinal dosyadır. Emin olamayanlar dosyanın HASH değerlerini...