Physic
Üstün
Olay tatlıya bağlanmıştır. Yasal süreçlere girişmeden arkadas ile hallettik.
Bende hesaba gir çık yapınca giriyor. VxKex ile açarken hata veriyor.Bende normal açılmaya devam ediyor Steam.Eki Görüntüle 27588
Windows Vista Extended Kernel, Windows 2000 Extended Kernel, One Core API, React OS felan da bundan fikir çalmış.
Steam'i VxKex ile beraber kullanmanız gerekmiyor çünkü Steam Windows 7 uyumluluğunu bozacak bir güncelleme yayınlamadı henüz.Bende hesaba gir çık yapınca giriyor. VxKex ile açarken hata veriyor.
Eski sürüm Steam arayüzü değil mi?Steam'i VxKex ile beraber kullanmanız gerekmiyor çünkü Steam Windows 7 uyumluluğunu bozacak bir güncelleme yayınlamadı henüz.
Eğer isterseniz buradaki tikleri kapatmayı deneyebilirsiniz, bazı kişiler için Steam'in takılma sorununu çözüyor.
Eki Görüntüle 27676
Herşeye rağmen düzelmiyorsa Windows 7 için bildiğim stabil bir Steam versiyonunu deneyebilirsiniz: Steam January 12th, 2024 build, archived for Windows 7, 8, and 8.1 compatibility : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive otomatik güncellemeleri kapalı şekilde geliyor.
Yeni Steam sürümlerine eski arayüzü yükleyebiliyorsunuz.
Yeni Steam sürümlerine eski arayüzü yükleyebiliyorsunuz.
Diyemeyiz çünkü ilk konu bu forumda açılmadı. Malum forumda ben açmıştım ama silindi.Bu forumda dönen olaya Berkehan Çepni V2 diyebilir miyiz?![]()
SadeceYiğit arkadaşımıza da bir özür borçlu.
Zaten şaka amaçlı yazmıştım, biraz ciddiye almış gibisiniz :/.Diyemeyiz çünkü ilk konu bu forumda açılmadı. Malum forumda ben açmıştım ama silindi.
SadeceYiğit arkadaşımıza da bir özür borçlu.