Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
N-ne ciddi misin?
Maalesef evet. Discord'ta DM'lerde dosyayı da bulamadım.
- Makaleler
- 19
E ne oldu şimdi proje çöp mü oldu?Maalesef evet. Discord'ta DM'lerde dosyayı da bulamadım.
Hayır, sadece imza işi aksadı. Bir şekilde halledilecek o.
2.7 sürümüne imza dosyalarını koydun mu? Tek umudumuz orası. Lütfen koyduğunu söyle.Kernel projesinden çıkma kararı aldım. Çok fazla yoğunum ve geliştirmek için boş zamanım yok. İmza dosyaları tam haliyle @Stereo.Luigi99 hocamda var. Son olarak önerim V5 kerneli beklemeniz. Projede başarılar dilerim.
Son düzenleme:
Physic
Üstün
Arkadaşlar ortamda biraz panik havası hakim olmuş. Siz endişelenmeyin. Biz bu ekiple sıfırdan tekrar bile yazarız. Her şey sizler için.
Telif hakları vs tamamen Microsoft Corporation'a ait olacak. Buna müdahale edemeyiz lakin, projemizin kopyalanmasina karşın bazı önlemler alacağız.
Sağ olun hocam erinmeden tek tek her detayı açıkladığınız için peki güncellemeler gelecek mi yani siz kendi bandrolünüzümü basıcaksınız telif hakları vs. yoksa aynı Microsoft'a bağlı olarakmı kalacak bugünkü Windows 7 gibi bir de gizlilik sıkıntısı açısından nasıl ikna olacağız sizin iyi biri olduğunuzu çok iyi biliyorum ama prosedür gereği sormam gerek tekrardan teşekkürler iyi geceler.
Telif hakları vs tamamen Microsoft Corporation'a ait olacak. Buna müdahale edemeyiz lakin, projemizin kopyalanmasina karşın bazı önlemler alacağız.
Tabii ki hayır. Biz ücretsiz bir projeyi 35 TL'ye satıp kendini bir şey sananlar gibi değiliz.
Teşekkür ederiz iyiliğiniz yeryüzüne her zaman hakim olsun inşallah.
Arkadaşlar ortamda biraz panik havası hakim olmuş. Siz endişelenmeyin. Biz bu ekiple sıfırdan tekrar bile yazarız. Her şey sizler için.
Sağ olun size güvenim sonsuz siz işin ehli insanlarsınız güvenlik açığı vs olacağını sanmıyorum çıkınca gözüm kapalı indireceğim.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hayır, sadece imza işi aksadı. Bir şekilde halledilecek o.
2.7 sürümüne imza dosyalarını koydun mu? Tek umudumuz orası. Lütfen koyduğunu söyle.
Yok. Bilgisayarı formatladım Allah'tan yedek almışım. Hocam ben profil mesajlarından atayım. Takipe alayım sizi sadece takipten imza dosyalarını alabilirisiniz. Ama 1 saat sonra silerim büyük ihtimalle. Hangi klasörlere atacağınızı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama. Techolay 1 sefere mahsus açarsa özel mesajlaşmayı sorun olmaz.
Son düzenleme:
Yok. Bilgisayarı formatladım Allah'tan yedek almışım. Hocam ben profil mesajlarından atayım. Takipe alayım sizi sadece takipten imza dosyalarını alabilirisiniz. Ama 1 saat sonra silerim büyük ihtimalle. Hangi klasörlere atacağınızı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama. Techolay 1 sefere mahsus açarsa özel mesajlaşmayı sorun olmaz.
Hocam konudan bağımsız ama siz American Megatrends BIOS'tamı çalışıyorsunuz.
Bu arada saçma olabilir ama elimde birkaçtane Windows 7'ye yakışan orijinal duvar kâğıdından farklı duvar kâğıtları var bende internetten buldum ama telifsiz diye biliyorum isterseniz size iletebilirim ISO'ya entegre edebilirsiniz. Aynı zamanda içerikleriniz çok iyi sizi takip etmeye başladım Techolay'dan
Son düzenleme:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam konudan bağımsız ama siz American Megatrends BIOS'tamı çalışıyorsunuz.
Bu arada saçma olabilir ama elimde birkaçtane Windows 7'ye yakışan orijinal duvar kâğıdından farklı duvar kâğıtları var bende internetten buldum ama telifsiz diye biliyorum isterseniz size iletebilirim ISO'ya entegre edebilirsiniz.
Hocam ne alakası var, BIOS bir yazılım. American Megatrends bir BIOS şirketi. BIOS'ta anlamı için koydum onu.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı