Kernel projesinden çıkma kararı aldım. Çok fazla yoğunum ve geliştirmek için boş zamanım yok. İmza dosyaları tam haliyle @Stereo.Luigi99 hocamda var. Son olarak önerim V5 kerneli beklemeniz. Projede başarılar dilerim.
Sağ olun hocam erinmeden tek tek her detayı açıkladığınız için peki güncellemeler gelecek mi yani siz kendi bandrolünüzümü basıcaksınız telif hakları vs. yoksa aynı Microsoft'a bağlı olarakmı kalacak bugünkü Windows 7 gibi bir de gizlilik sıkıntısı açısından nasıl ikna olacağız sizin iyi biri olduğunuzu çok iyi biliyorum ama prosedür gereği sormam gerek tekrardan teşekkürler iyi geceler.
Yok. Bilgisayarı formatladım Allah'tan yedek almışım. Hocam ben profil mesajlarından atayım. Takipe alayım sizi sadece takipten imza dosyalarını alabilirisiniz. Ama 1 saat sonra silerim büyük ihtimalle. Hangi klasörlere atacağınızı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama. Techolay 1 sefere mahsus açarsa özel mesajlaşmayı sorun olmaz.
Yok. Bilgisayarı formatladım Allah'tan yedek almışım. Hocam ben profil mesajlarından atayım. Takipe alayım sizi sadece takipten imza dosyalarını alabilirisiniz. Ama 1 saat sonra silerim büyük ihtimalle. Hangi klasörlere atacağınızı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama. Techolay 1 sefere mahsus açarsa özel mesajlaşmayı sorun olmaz.
Bu arada saçma olabilir ama elimde birkaçtane Windows 7'ye yakışan orijinal duvar kâğıdından farklı duvar kâğıtları var bende internetten buldum ama telifsiz diye biliyorum isterseniz size iletebilirim ISO'ya entegre edebilirsiniz. Aynı zamanda içerikleriniz çok iyi sizi takip etmeye başladım Techolay'dan
Hocam konudan bağımsız ama siz American Megatrends BIOS'tamı çalışıyorsunuz.
Bu arada saçma olabilir ama elimde birkaçtane Windows 7'ye yakışan orijinal duvar kâğıdından farklı duvar kâğıtları var bende internetten buldum ama telifsiz diye biliyorum isterseniz size iletebilirim ISO'ya entegre edebilirsiniz.