Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

önemli duyuru.
3.5 için her şey hazır. Release için bize imza gerekiyor. Fikirlerinizi almak istiyoruz. Kullanıcının kaldıramayacağı, ISO'dan silemeyeceği bir şey olmalı.

Hocam kurulum ekranında dil seçme ekranından önce bir ekran gelse (böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum) ve orada yazsa ileri tuşuda olacak ileriye basınca dil seçme ekranı gelip normal kurulum olacak.

Hocam kurulum ekranında dil seçme ekranından önce bir ekran gelse (böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum) ve orada yazsa ileri tuşuda olacak ileriye basınca dil seçme ekranı gelip normal kurulum olacak.
Boot.wim içerisinden değiştirebilir. Kurulum ekranında olan imza çok rahat değişir.
Başka bir isonun boot.wimi direkt bizim install.wimi çalıştırmaya yeter.

Boot. Wim içerisinden değiştirebilir. Kurulum ekranında olan imza çok rahat değişir.
Başka bir ISO'nun boot. Wimi direkt bizim install.wim'i çalıştırmaya yeter.

3. tarafların silememesini istiyoruz.

Hocalarım neyin zor değiştirileceğini siz daha iyi biliyorsunuz dur. Burada bilgisi olan var olmayan var. Bilgisi olmayanın vereceği çoğu öneri kolay değiştirebilir olur diye düşünüyorum. Siz öneri verseniz biz güzel olur olmaz desek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…