Çıldırıyorum lan!
Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
o sırada legacy ben...
Physic
Üstün
Legacy ve UEFI kuruluyor. Fark etmez.
duranforreal
Üstün
Ha, O zaman çok iyi.
yerinizi ayırdım.
Değil. Konu başlarında vardı.
Önemli
Ultracı arkadaş, Windows 7'ye NT 10 kernelini entegre ettiğini ve çalıştığını iddia edip insanları dolandırmaya çalışıyor.
Bizim ISO'muza yardım etmek istediğini belirtti. Biz nasıl diye sorduğumuzda ise söylemem diyerek geçiştirdi. Muhtemelen test etmek için ISO alıp satacaktı.
Bu arkadaşın paylaştığı gönderilere itibar etmeyiniz.
Not: Windows 7'ye NT 10.0 kerneli entegre etmek MÜMKÜN DEĞİLDİR!
Sen adama vermesen de şimdi çıkınca çıktı mı gerçi bilmiyorum da o zaman alıp yine satacak. Bunun önlemini almak için imza niteliğinde dosyaları sistemin bazı yerlerine yerleştirebilirsin.
Physic
Üstün
Sen adama vermesen de şimdi çıkınca çıktı mı gerçi bilmiyorum da o zaman alıp yine satacak. Bunun önlemini almak için imza niteliğinde dosyaları sistemin bazı yerlerine yerleştirebilirsin.
O ayarlanacak zaten. Konuda da belirttik.
mercha
Yetkin
Önemli duyuru.
3.5 için her şey hazır. Release için bize imza gerekiyor. Fikirlerinizi almak istiyoruz. Kullanıcının kaldıramayacağı, ISO'dan silemeyeceği bir şey olmalı.
3.5 için her şey hazır. Release için bize imza gerekiyor. Fikirlerinizi almak istiyoruz. Kullanıcının kaldıramayacağı, ISO'dan silemeyeceği bir şey olmalı.
- Makaleler
- 19
Ellerinize sağlık.
Kaldırılamayan bir pdf dosyası içinde yapımcılar yazabilir.
- Makaleler
- 19
Ben hiç bir şey yapmadım projede resmen o yüzden benim adım geçmesin. Büyük ihtimal geçmez zaten.Kaldırılamayan bir pdf dosyası içinde yapımcılar yazabilir.
@Physic
Yeni konular
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-