Detaylar
Kim cevapladı?B450M-K ve 1660 Super sorun çıkarır mı hocam Windows 7 driver'ı var ekran kartın sanırım.
Bu tilkinin tasarımı niye çok güzel? Windows 10'da böyle değil.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam benim laptop var ama ekran kartının driverını buldum ama işlemcinin bulamadım Intel Core i5 13420H var driverı var mıdır @Physic @MasterSlenderTR
Eski logo hocam.
Bu tilkinin tasarımı niye çok güzel? Windows 10'da böyle değil.
Eski logo hocam.
Hatırladığım kadarıyla Windows 7 böyle değildi. Vista mı kullanıyor bu?Hocam benim laptop var ama ekran kartının driverını buldum ama işlemcinin bulamadım Intel Core i5 13420H var driverı var mıdır @Physic @MasterSlenderTR
Eski logo hocam.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hatırladığım kadarıyla Windows 7 böyle değildi. Vista mı kullanıyor bu?
Hocam Vista teması yapmış Windows 7 Enterprise kullanıyor.
Dosya geldi mi hocam? Konu o kadar kalabalık ki bulamıyorum 
Kardeşim sana ben Linux kernelli bir Windows 7 çekimDosya geldi mi hocam? Konu o kadar kalabalık ki bulamıyorum![]()
APK dosyaları da destekler mi abi, Linux kerneli ne de olsaKardeşim sana ben Linux kernelli bir Windows 7 çekim. Aynı tadı verir. Güncel programlar da çalışır ve oyunlarda, ehe :d.
Vallahi yanlış olmasın AMD GPU kullanıyorsan Linux üzerinden native çalışıyor zaten. Ben zaten şok oldum. Nvidia'da ise sanallaştırıyor galiba ama ileride çözebilirler belki.APK dosyaları da destekler mi abi, Linux kerneli ne de olsa![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-