Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Legacy ve UEFI kuruluyor. Fark etmez.

Şu anda kurdum biraz da sohbet ettik sizlerle görüşlerimi aktarıyorum öncelikle Secure Boot ile kurmayın kuracaksanız sonradan o güncellemeyi yapıp kurun yoksa kurulmaz 3.5 de bunlar düzeltilecektir zaten neyse UEFI olarak kurduktan sonra sistemi açtım neredeyse her program çalışıyor benim denediklerim: Discord, Deezer ( electron destekli her uygulama çalışıyor ) Rufus da çalışıyor ek olarak Forza Horizon 4'te denedim ama çalıştıramadım maalesef ama Steam oyunları çoğunlukla çalışıyor ayrıca Firefox yerine r3dfox kurmanızı tavsiye ederim bende kullanıyorum çok akıcı driver konusunda da bir sıkıntı yaşamadım normal Windows 7 driverlarınız var ise bunda da aynı şekilde çalışacaktır 3.5 sürümünü iple çekiyorum diyerekten deneyimlerimde bu kadardı merak ettiklerinizi bana yazabilirsiniz cevaplarım ahali.

Son zamanlarda yaşanan bazı gelişmeler, temel değerlerimiz olan dürüstlük, şeffaflık ve karşılıklı saygı ilkelerine gölge düşürmüştür. İlker, gerçek dışı ve yanıltıcı bilgilerle itibarımızı zedelemeye çalışmış, "Windows 7 Ultra" isimli işletim sistemi ve NT10 kernelini Windows 7'ye uyarladığı iddiaları, teknik incelemeler sonucunda mesnetsiz olduğu kanıtlanmıştır. Sunduğu "kanıt", değiştirilmemiş bir Windows 10 kurulum dosyasından alınmış bir kernel32.dll dosyasının özelliklerinden ibarettir ve geçerliliği yoktur.

Ayrıca, İlker, Physic ve benimle olan gruptaki özel yazışmalarımızı izinsiz olarak ifşa ederek KVKK'yı ihlal etmiştir. Bu etik dışı ve yasaya aykırı davranışlar kabul edilemez. Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ifşa edilmiş olan Physic ve ben, KVKK kapsamındaki haklarımızı kullanarak yasal yollara başvurma hakkımızı saklı tutuyoruz.

Saygılarımızla.

Hocam yani starting Windows yazısında artık donmayacak mı bilgisayarımın Windows 7 sürücüleri var ama sadece UEFI class 3 olduğundan yani legacy ve CSM yok sadece UEFI var ondan hiçbir türlü kuramamıştım ama bu sistem sayesinde söylediklerinize göre artık Windows 7 kullanabileceğim

Testerlarımızdan @crouch86 başarıyla kurdu hocam. Starting Windows sorunu çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…