Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Eski bilgisayarıma kurmayı düşünüyorum ama elimde Windows 7 key yok hocam, bu etkinleştirme işini nasıl halledebiliriz? Test sürümünü 3 ay erteleyebiliyorduk sanki.

Acil çıkması lazım.
Ya abi bu ultracı yine hesap açmış, anlamadım gitti ciddili yapıyor mu anlamadım.

Ya abi bu ultracı yine hesap açmış, anlamadım gitti ciddili yapıyor mu anlamadım.
La bu napıyo gitmiş @Physic hocamın sövdüğü bi fotoyu falan koymuş.
@Physic Bu projeyi bizden mi çalıyor?

La bu napıyo gitmiş @Physic hocamın sövdüğü bi fotoyu falan koymuş.
@Physic Bu projeyi bizden mi çalıyor?
Puahaha Windows 10 kernelini 7 ye uyarlamış falan bi gitsin işine. Tek başına 3 ayda Windows 7 kodlayan ilk insan.(!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığı ISO WIN10TO7 Windows 10 2016 LTSB üzerine Windows 7 teması atıyor sadece. NT kernelini değiştirmek ayarların görünüşünü değiştirmez. Bu baştan saçmalık. Ayrıca WIN10TO7 kurduğu da testlerde Enterprise kullanmasından belli. Çünkü o ISO sadece Enterprise kurulum destekliyor. Araştırmanın ilk aşamasında karşılaşmıştım bu ISO'yla, arkadaşın başladıktan yaklaşık 5 ay sonra fark etmesi biraz garip. YouTube'da denk gelmiş herhalde

Videoyu kaldırttık. Tekrar bir şekilde yükletmiş. Gösterilen mesajlar benim sinir küpüne döndüğüm halim. Daha da fazlası var.
Hocam ne dedi ki sinir küpüne döndünüz? Anne falan da karıştırmış.
Fark edilmesi zor görünüş olarak ancak detaya girsen edersin.

Hocam videosu var mı bu İSO'nun fark edilmesi bayağı zor çünkü.

Yav siz ultracıyı boş verin onun icabından geldim ben. Mutlu bir haber vereyim. Artık UEFI sorunu kökten çözüldü. Hatta size bir kanıt görseli atmak istiyorum. Kurulumun 2. aşamasına sorunsuz geçebildim. Görselde de gözüktüğü gibi UEFI açık.

Hocam görünüşe göre artık Windows 7 kurabileceğim benim sorunda kurulumun ilk kısmından sonra yeniden başlayıp starting Windows yazısında donmasıydı ama görüyorum ki o sorun çözülmüş durumda teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…