Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
3.2 GB güncel boyutu. WinRAR ile sıkıştırmayı deneyebilirsiniz.
Vay be... Bu bendekinden de düşük. Bendeki 5.2 GB. Yanına bir Linux Mint falan de eklerim
Physic
Üstün
Vay be... Bu bendekinden de düşük. Bendeki 5.2 GB. Yanına bir Linux Mint falan de eklerim. Cevap için teşekkürler.
Daha düşükmüş son Build.
Projeniz için tebrik ediyorum umarım ileride sisteminizi kurarım ama zor ihtimal sebebini sormayın özel. Sizin kurulumunuzu sisteminizi büyük bir zevkle izleyeceğim umarım tüm üyeler faydalanır ISO gittikçe yayılır ve Microsoft Windows 7 desteğini bitirerek hata ettiğini anlar.
Ne yapmış o ben neden göremiyorum nerede.
Ya abi bu ultracı yine hesap açmış, anlamadım gitti ciddili yapıyor mu anlamadım.
La bu ne yapıyor gitmiş @Physic hocamın sövdüğü bir fotoyu falan koymuş.
@Physic bu projeyi bizden mi çalıyor?
Puahaha Windows 10 kernelini 7'ye uyarlamış falan bir gitsin işine. Tek başına 3 ayda Windows 7 kodlayan ilk insan.(!)
Recep abi test etmedi mi hala acaba?
Physic
Üstün
Bekliyoruz hala.
- Makaleler
- 19
İnstagram'da yapıyor arkadaş, wiindows7 mi neydi hesabın ismi.Projeniz için tebrik ediyorum umarım ileride sisteminizi kurarım ama zor ihtimal sebebini sormayın özel. Sizin kurulumunuzu sisteminizi büyük bir zevkle izleyeceğim umarım tüm üyeler faydalanır ISO gittikçe yayılır ve Microsoft Windows 7 desteğini bitirerek hata ettiğini anlar.
Physic
Üstün
Önemli duyuru
Bu eklediğimiz UEFI, class 3 UEFI sistemlerde maalesef çalışmamaktadır. KB5017361 yalnızca UEFI class 2 sistemlere kadar destekliyor. 2022'den sonraki çoğu PC class 2 UEFI desteklememektedir. Yaptığımız testlerde bazı arkadaşlarımız kurarken, bazıları kuramadılar. Benim sistemim UEFI class 3 destekli kurulmadı, lakin VMware'de UEFI modda kuruluyor.
Bu eklediğimiz UEFI, class 3 UEFI sistemlerde maalesef çalışmamaktadır. KB5017361 yalnızca UEFI class 2 sistemlere kadar destekliyor. 2022'den sonraki çoğu PC class 2 UEFI desteklememektedir. Yaptığımız testlerde bazı arkadaşlarımız kurarken, bazıları kuramadılar. Benim sistemim UEFI class 3 destekli kurulmadı, lakin VMware'de UEFI modda kuruluyor.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
önemli duyuru
UEFI class kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz hocam?
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-