Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

@Physic hocam size bir sorum olacak. Bu yeni Windows 7'nin ISO boyutu ne kadar olacak? Ayrıca bunu düşürmemizin bir yolu var mıdır? Multiboot USB'me entegre etmek istiyorum. Bu yüzden soruyorum.

@Physic hocam size bir sorum olacak. Bu yeni Windows 7'nin ISO boyutu ne kadar olacak? Ayrıca bunu düşürmemizin bir yolu var mıdır? Multiboot USB'me entegre etmek istiyorum. Bu yüzden soruyorum.

3.2 GB güncel boyutu. WinRAR ile sıkıştırmayı deneyebilirsiniz.

Projeniz için tebrik ediyorum umarım ileride sisteminizi kurarım ama zor ihtimal sebebini sormayın özel. Sizin kurulumunuzu sisteminizi büyük bir zevkle izleyeceğim umarım tüm üyeler faydalanır ISO gittikçe yayılır ve Microsoft Windows 7 desteğini bitirerek hata ettiğini anlar.

Ne yapmış o ben neden göremiyorum nerede.

İnstagram'da yapıyor arkadaş, wiindows7 mi neydi hesabın ismi.

Önemli duyuru

Bu eklediğimiz UEFI, class 3 UEFI sistemlerde maalesef çalışmamaktadır. KB5017361 yalnızca UEFI class 2 sistemlere kadar destekliyor. 2022'den sonraki çoğu PC class 2 UEFI desteklememektedir. Yaptığımız testlerde bazı arkadaşlarımız kurarken, bazıları kuramadılar. Benim sistemim UEFI class 3 destekli kurulmadı, lakin VMware'de UEFI modda kuruluyor.

UEFI class kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…