önemli

ISO'yu bir de halihazırda modlanmış Windows 7 UEFI ISO'larında denemeye karar verdik. Eğer olursa tüm her şeyi ona geçireceğim.

Ben tüm modlanmış Windows 7 ISO'larını denemiştim hepsi de kurulumdan sonra yeniden başlayıp Starting Windows yazısında donuyor bir umut sizin ISO'yu deneyecektim ama sizde modlanmış ISO'lara geçerseniz onlardan farkı kalmayacağı için yine kurulmayacak. :(

İntegrate7 deneyebilirim. Belki olur.

Hocam ben onu denedim benim UEFI class 3 olan sistemimde boot yapmadı anlayacağınız İntegrate7 ile Starting Windows da donuyor.

Son olarak sizin bilgeliğiniz ile soruyorum,
AMD Radeon(TM) Graphics'i yüklemenin bir yolu yok mudur hiç? Chipset falan hallederim ama yani bu ekran kartı sürücüsü.

Ben tüm modlanmış Windows 7 ISO'larını denemiştim hepsi de kurulumdan sonra yeniden başlayıp Starting Windows yazısında donuyor bir umut sizin ISO'yu deneyecektim ama sizde modlanmış ISO'lara geçerseniz onlardan farkı kalmayacağı için yine kurulmayacak. :(

Hocam ben onu denedim benim UEFI class 3 olan sistemimde boot yapmadı anlayacağınız İntegrate7 ile Starting Windows da donuyor.

Aslında bir sürü UEFI Class 3 Windows 7 rehberi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarakdan sizin bilgeliğiniz ile soruyorum.
AMD Radeon(tm) Graphics'i yüklemenin bir yolu yok mudur hiç? Chipset filan hallederim ama yani bu ekran kartı sürücüsü.

Aslında bir sürü UEFI class 3 Windows 7 rehberi var.

Hocam inanır mısın bütün UEFI Windows 7 kurulum rehberlerine baktım. Hepsinde de CSM aktif etmek gerekiyor ama benim sistemim öyle bir şey ki ekran kartımın Windows 7 sürücüsü var ama CSM olmadığı için sadece UEFI olduğundan dolayı Windows 7 kuramıyorum :(

Hocam inanır mısın bütün UEFI Windows 7 kurulum rehberlerine baktım. Hepsinde de CSM aktif etmek gerekiyor ama benim sistemim öyle bir şey ki ekran kartımın Windows 7 sürücüsü var ama CSM olmadığı için sadece UEFI olduğundan dolayı Windows 7 kuramıyorum :(

Hocam baktınız mı buna:

Hocam baktınızmı buna:

Bu sitenin bağlantısını koymak yasak mı, değil mi açıkçası hiçbir fikrim yok.

Tam olarak hangilerini denediniz?

Windows 7 (Surface Pro 1) (UEFI Class 3) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive bunu denedin mi? @Neo_Fetch

@Physic hocam aslında Kernel'i güncellemek yerine direkt daha güncel bir Kernel'le değiştirsek diyeceğim de sağlam ekibi geçtim sağlam topluluğu geçtim hadi ona harcanacak birkaç seneyi de geçtim uyarlama süreçlerini de geçtim de geçtim amma aması var yani uyarlanacak Kernel'de eskiyecek.