Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

O Defender işlevini yitirdi artık. 3. parti uygulama şart.

Hocam 3.partiye gerek yok mse ekleyin şu an kendi Windows 7 sistemimde kullanıyorum gayet işlevli virüs veri tabanı güncel.
Kendi sistemim Windows 7

Hocam entegre edecekseniz desteği kesilmiş olsa bile hala iş gören Microsoft securtiy esenstial öneririm en azından kaynak az tüketiyor.

Bende onu diyorum işte mse.

vista sürücüleri tanıdımı hocam sıkıntı yaşadınızmı? (evet geçen biraz atar gider yaptım çünkü o an biraz kızgındım sizde anlamadım diyince size patladı biraz...) derkennn win 7 miş sistem yeni gördüm d.

Vista'yı belki ileride kurarım şu an Windows 7 de memnunum gibi ama bugün bir 8.1 geçsemmi diye düşündüm UEFI var diye.

@Physic hocam sistemle ilgili sorunuz olursa buradayım aktif olarak Windows 7 en stabil sürüm kullanıyorum istediğiniz fotoyu atarım.

Hocam Recep Baltaş sistemi denedimi ne zaman çıkacak artık.

@Physic hocam bütün Windows güncellemeleri yapılı gelecek değil mi çünkü bazı programlar için Microsoft'un sitelerinden Windows 7 güncellemeleri indirmek zorunda kalıyoruz.

@Physic hocam bütün Windows güncellemeleri yapılı gelecek değil mi çünkü bazı programlar için Microsoft'un sitelerinden Windows 7 güncellemeleri indirmek zorunda kalıyoruz.

Ek olarak bir şey daha yapacağız. Sizin driverlarınızın donanım kimliklerini otomatik olarak internetteki resmi kaynaklarda aratıp size yüklenmesini soran bir program yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…