Physic
Üstün
Windows 7'de bir Defender vardı sildiniz mi onu? Silmeyin bence 2 MB yiyor sadece.
O Defender işlevini yitirdi artık. 3. parti uygulama şart.
Windows 7'de bir Defender vardı sildiniz mi onu? Silmeyin bence 2 MB yiyor sadece.
Hocam entegre edecekseniz desteği kesilmiş olsa bile hala iş gören Microsoft securtiy esenstial öneririm en azından kaynak az tüketiyor.
vista sürücüleri tanıdımı hocam sıkıntı yaşadınızmı? (evet geçen biraz atar gider yaptım çünkü o an biraz kızgındım sizde anlamadım diyince size patladı biraz...) derkennn win 7 miş sistem yeni gördüm d.Hocam 3.partiye gerek yok mse ekleyin şu an kendi Windows 7 sistemimde kullanıyorum gayet işlevli virüs veri tabanı güncel.
Kendi sistemim Windows 7
Eki Görüntüle 50059
Eki Görüntüle 50060
Bende onu diyorum işte mse.
Vista sürücüleri tanıdımı hocam sıkıntı yaşadınız mı? (evet geçen biraz atar gider yaptım çünkü o an biraz kızgındım sizde anlamadım deyince size patladı biraz...) Derkennn Windows 7 miş sistem yeni gördüm D.
@Physic hocam bütün Windows güncellemeleri yapılı gelecek değil mi çünkü bazı programlar için Microsoft'un sitelerinden Windows 7 güncellemeleri indirmek zorunda kalıyoruz.