Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Kandırmaya çalışmadım güzel bir şekilde yaklaşsaydınız size uyarlanmış kerneli verecektim. Ben aptal değilim Windows 10 to 7 olduğunu ben de biliyorum. Normal uyarladığım kerneli koysaydım çalınma ihtimalini göze almak istemedim size VX kex ve dotexe ile başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sen Windows 7 ultracı mısın?

Öyle bir şey yok, olamaz. Hala yalan söylüyorsun. NT 10'u Windows 7'ye entegre edemezsin.

Hayır her şeyi hallettik biz ben physice yardım eli uzatmak istedim reddetti hem de küfür yedim.

Bak beni sinirlendirme. Atarım buraya bütün dmni foyan ortaya çıkar. Internette bulduğun ISO ile olmuyor o işler. Senin yardımına ihtiyacım yok. Olmayan yardıma niye ihtiyaç duyayım.

Arkadaş Windows 10'un 10TO7 ISO'sunu internette bulmuş hatta size ISO'yu atarım bulduğu. Gelmiş ben NT 10 entegre ettim diyor.

Hmm ben Windows 7 kuramıyorum starting Windows yazısında donuyor bu nasıl aştın?

Aşmadı. Windows 10 olduğundan class 3 oluyor zaten.

Physic yapamadığınız şeyler hakkında bilgi sahibi olmak için önce yapmanız gerekiyor bilmem anlatabildim mi?

Madem öyle. Bunu sen istedin.

Arkadaşın kullandığı ISO dosyasi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…