- Makaleler
- 3
Bedava olacak ne satması?Hocam sizin ISO UEFI class 2 destekliyor mu destekliyorsa satın alıncam kaça satarsın ama UEFI kurulsun.
Bedava olacak ne satması?Hocam sizin ISO UEFI class 2 destekliyor mu destekliyorsa satın alıncam kaça satarsın ama UEFI kurulsun.
O ISO'yu indireceğim deme bana sakın. İçine trojan gömmüş öncekinin. @GattarX söylesin size.
Tamam hocam harbiden ultracının kötü olduğunu anladım sizin ISO ne zaman çıkar ve UEFI class 2 destekleyecek mi?
Rufus yerine Flashboot Pro kullanırsanız Windows 7'yi UEFI Class 3 için patchleme seçeneği oluyor.Aşmadı. Windows 10 olduğundan class 3 oluyor zaten.
Rufus yerine flashboot Pro kullanırsanız Windows 7'yi UEFI class 3 için patchleme seçeneği oluyor.
Eki Görüntüle 51340
Programın dezavantajı paralı olması, Patch'in üzerinde o kadar çalışıp beleş yapmak istememişler yani programınversiyonunu bulmanız gerekecek.
Evet, programı kullandım ben defalarca.
yani CSM olmadan UEFI Class 3 sistemlere kuruluyor mu gerçekten?Rufus yerine Flashboot Pro kullanırsanız Windows 7'yi UEFI Class 3 için patchleme seçeneği oluyor.
Eki Görüntüle 51340
Programın dezavantajı paralı olması, patch'in üzerinde o kadar çalışıp beleş yapmak istememişler yani programınversiyonunu bulmanız gerekecek.