KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 3 Haziran 2024 #1.641 Arkadaşlar dünkü pars ve birkaç şey yüzünden 1 gün uyarı almıştım. @Çınar ÇİFTÇİ'nin dediği gibi, pazar günü çıkacak en geç. Erteleme olmayacak artık.
Arkadaşlar dünkü pars ve birkaç şey yüzünden 1 gün uyarı almıştım. @Çınar ÇİFTÇİ'nin dediği gibi, pazar günü çıkacak en geç. Erteleme olmayacak artık.
Neo_Fetch Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 77 Yer İstanbul/Türkiye 3 Haziran 2024 #1.642 Jahrein Fan dedi: Gerçekten mi? Yess! Tablet PC'ye Windows 7 kurabileceğim, helal. Genişletmek için tıkla... Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın.
Jahrein Fan dedi: Gerçekten mi? Yess! Tablet PC'ye Windows 7 kurabileceğim, helal. Genişletmek için tıkla... Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın.
kaanrhyme Uzman Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Beğeniler 10 3 Haziran 2024 #1.643 Neo_Fetch dedi: Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de ana sistemimde deneyeceğim ancak sadece Windows 10 driverleri var yüksek ihtimal hata verecek ama olsun denemekten zarar gelmez.
Neo_Fetch dedi: Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de ana sistemimde deneyeceğim ancak sadece Windows 10 driverleri var yüksek ihtimal hata verecek ama olsun denemekten zarar gelmez.
Neo_Fetch Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 77 Yer İstanbul/Türkiye 4 Haziran 2024 #1.644 kaanrhyme dedi: Ben de ana sistemimde deneyeceğim ancak sadece Windows 10 sürücüleri var yüksek ihtimal hata verecek ama olsun denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... UEFI sorununu aşarsan kurarsın. Ama driverlerde sorun yaşarsın.
kaanrhyme dedi: Ben de ana sistemimde deneyeceğim ancak sadece Windows 10 sürücüleri var yüksek ihtimal hata verecek ama olsun denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... UEFI sorununu aşarsan kurarsın. Ama driverlerde sorun yaşarsın.
Ekcnatk Uzman Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 8 5 Haziran 2024 #1.645 Tam kararlı stabil sürüm ne zaman çıkacak.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 5 Haziran 2024 #1.646 Ekcnatk dedi: Tam kararlı stabil sürüm ne zaman çıkacak. Genişletmek için tıkla... 9 Haziran da bu pazar yani.
Ekcnatk dedi: Tam kararlı stabil sürüm ne zaman çıkacak. Genişletmek için tıkla... 9 Haziran da bu pazar yani.
Jahrein Fan Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 1.011 6 Haziran 2024 #1.647 Neo_Fetch dedi: Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın. Genişletmek için tıkla... Windows 8 varda ben bir şekilde 7'de çalıştırım.
Neo_Fetch dedi: Kursan bile sistemin driver var mı ona bakmalısın. Driver yoksa Windows 7 boşa kurarsın. Genişletmek için tıkla... Windows 8 varda ben bir şekilde 7'de çalıştırım.
T techouser10 Uzman Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 11 6 Haziran 2024 #1.648 Omin dedi: Pardon "0mnin"."0min" değilmiş Genişletmek için tıkla... Ben de arkadaşlık isteği gönderdim sana hocam, gruba ekleyebilir misin beni de? "akincelik10' nick'im.
Omin dedi: Pardon "0mnin"."0min" değilmiş Genişletmek için tıkla... Ben de arkadaşlık isteği gönderdim sana hocam, gruba ekleyebilir misin beni de? "akincelik10' nick'im.
ARDACD Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 237 Çözümler 5 Beğeniler 132 6 Haziran 2024 #1.649 @Physic beni de Windows 7 extended kernel test kullanıcısı yapar mısınız? Yeni bir bilgisayar alana kadar elimdekini değerlendirebilmek istiyorum.
@Physic beni de Windows 7 extended kernel test kullanıcısı yapar mısınız? Yeni bir bilgisayar alana kadar elimdekini değerlendirebilmek istiyorum.
Çınar ÇİFTÇİ Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.280 Makaleler 3 Çözümler 34 Beğeniler 2.058 6 Haziran 2024 #1.650 ARDACD dedi: @Physic beni de Windows 7 extended kernel test kullanıcısı yapar mısınız? Yeni bir bilgisayar alana kadar elimdekini değerlendirebilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pazara bitecek zaten. Test kullanıcısı almıyoruz.
ARDACD dedi: @Physic beni de Windows 7 extended kernel test kullanıcısı yapar mısınız? Yeni bir bilgisayar alana kadar elimdekini değerlendirebilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pazara bitecek zaten. Test kullanıcısı almıyoruz.