Pazar günü çıkarmaya çok yakınız.

Ertelenme gibi bir durum olursa bilgilendiririm. Olmayacak gibi.

Beklentileriniz nasıl bilmiyorum ama umarım extended kernel adına uygun olmuştur.

Umarım hocam, pazar gününe kadar zar zor bekledim 😀. Casper Excalibur G770 laptopta tamamen stabil çalışmasını beklemiyorum %90 sürücü sıkıntısı olacak.

Umarım hocam, pazar gününe kadar zar zor bekledim 😀. Casper Excalibur G770 laptopta tamamen stabil çalışmasını beklemiyorum %90 sürücü sıkıntısı olacak.

ISO içinde şunlar olacak:

Hazır gelen XTEND toolbox (otomatik istediğiniz programı seçerek Internet Explorer eziyeti çekmeden indirebileceksiniz)

Hazır gelen XTEND Driver arayıcı (üzerinde çalışılıyor)

Hazır gelen XTEND kernel updater.

Özelleştirilmiş kurulum ekranı.

UEFI class 2 desteği (3 için çalışıyoruz)

Diğer yenilikler Techolay adını artık kullanamadığımız için maalesef iptal edildi. Umarım bunlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılar. İyi günler.

ISO içinde şunlar olacak:

Hazır gelen xtend toolbox (otomatik istediğiniz programı seçerek Internet Explorer eziyeti çekmeden indirebileceksiniz)

Hazır gelen xtend driver arayıcı (üzerinde çalışılıyor)

Hazır gelen xtend kernel updater.

Özelleştirilmiş kurulum ekranı.

UEFI class 2 desteği (3 için çalışıyoruz)

Diğer yenilikler Techolay adını artık kullanamadığımız için maalesef iptal edildi. Umarım bunlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılar. İyi günler.

Hocam UEFI şu an tam stabil mi yoksa çalışmadığı durumlar var mı?

Yarın aksilik olmazsa yayınlanacak.

Evet. Son ayarlamalar kaldı. Katılımsız setupu düzenleyip çıktı alıp yayınlayacağız. Driver arayici icin de aynı şekilde. Toolbox bitti. Sizi hiç yormayacak bir sistem hazırladık.

Arkadaşlar herkesin vxkex kurası olmayabilir. Bazıları işlevsellik için indirebileceğinden, extended kernel patchi toolboxda özel olarak seçimle yüklenecek.

"Vxkex'i kur" diye ekledim seçeneği.

Son düzenleme:
Evet. Son ayarlamalar kaldı. Katılımsız setupu düzenleyip çıktı alıp yayınlayacağız. Driver arayici icin de aynı şekilde. Toolbox bitti. Sizi hiç yormayacak bir sistem hazırladık.

Arkadaşlar herkesin vxkex kurası olmayabilir. Bazıları işlevsellik için indirebileceğinden, extended kernel patchi toolboxda özel olarak seçimle yüklenecek.

"Vxkex'i kur" diye ekledim seçeneği.
Hocam bilmediğimden soruyorum farkları nedir tam olarak?