Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Zaten gerçek sistem bile değil nerdeyse.
Giris yapiyor mu? o onemli.
Hocam yanlış anladınız. Bu uygulamadan bahsediyorum.Legacyi tamamen destekleyecek lakin Secure Boot ve TPM olan yani class 3 sistemlere kurulamayacak.
Sıkıntılar var brave biraz hata verdi chrome eski sürüm.
Denemeniz yeter hocam, gercekci olmak gerekirse amatorce oldugu icin projenin basarili olacagini dusunmuyorum kendi bir bakis acim ek olarak bu kadar kisa surede iyi sonuclar alinamaz zaten, umarim arkadaslarimiz sadece sanal makine uzerinden denemek ile kalir bu sistemi, ciddi ciddi kulllanmayi dusunen varsa sikinti.Arkadaşlar kendi uzerimde size karşi olan bir sözü yerine getirememiş, hayallerini kiriyormus gibi hissediyorum.
İnanın elimde olan bir şey değil. Bu Windows zaten tam takir çalışan bir sistem değil. Kendimi size karşı mahcup hissediyorum. En yakın zamanda sizlere layık bu sistemi çıkaracağız. Hepinize beni, bizi şu ana kadar desteklediginiz için sonsuz kere teşekkür ederim ve iyi geceler dilerim.
Denemeniz yeter hocam, gerçekçi olmak gerekirse amatorce oldugu icin projenin basarili olacagini dusunmuyorum kendi bir bakis açayım ek olarak bu kadar kisa sürede iyi sonuclar alinamaz zaten, umarim arkadaslarimiz sadece sanal makine uzerinden denemek ile kalir bu sistemi, ciddi ciddi kulllanmayi dusunen varsa sıkıntı.
Denemeniz yeter hocam, gerçekçi olmak gerekirse amatorce oldugu icin projenin basarili olacagini dusunmuyorum kendi bir bakis açayım ek olarak bu kadar kisa sürede iyi sonuclar alinamaz zaten, umarim arkadaslarimiz sadece sanal makine uzerinden denemek ile kalir bu sistemi, ciddi ciddi kulllanmayi dusunen varsa sıkıntı.
Arkadaşlar kendi uzerimde size karşi olan bir sözü yerine getirememiş, hayallerinizi kiriyormus gibi hissediyorum.
İnanın elimde olan bir şey değil. Bu Windows zaten tam takir çalışan bir sistem değil. Kendimi size karşı mahcup hissediyorum. En yakın zamanda sizlere layık bu sistemi çıkaracağız. Hepinize beni, bizi şu ana kadar desteklediginiz için sonsuz kere teşekkür ederim ve iyi geceler dilerim.