Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Güncelleme:
Çalışabilecek 2 tane kernel buldum akşam deneyeceğim.
ISO'ya UEFI entegre edeceğim.
leomessi10
Başarılı
Güncelleme:
Umarım olur.
Güncelleme:
Hocam isimlerini paylaşır mısınız merak ettim.
vkd3d var en azından
Vista için extended kernel vardı bir ara, o düzgün çalışıyor muydu deneyen var mı acaba?
Physic
Üstün
Vista için extended kernel vardı bir ara, o düzgün çalışıyor muydu deneyen var mı acaba?
Çalışıyor.
GitHub - kernel-extenders/nt61: kernel update for windows 7 (nt 6.1)
kernel update for windows 7 (nt 6.1). Contribute to kernel-extenders/nt61 development by creating an account on GitHub.
@mercha @Silinen üye hocam uzun araştırmalarım sonucunda en iyi çalışan 2 kernel vxkex ve bu NT61 miş derlemeye çalışıyorum şu an. Çalışırsa geri dönüş yapacağım.
Güncelleme
Güncel çalışan sorunsuz bir kernel buldum sonunda. Çalışmayan kernel için son sürüm Windows 7 tüm esu dahil güncellemeleri almış dosyayı indirdim ve şu an da kernel çalışır durumda.
Kerneli çalıştırdığımıza göre sırada gerekli debloat ve performans işlemlerini yapıp, gerekli şeyleri ISO imajının içine gömüp bir test imajı yayınlayabiliriz. Şu anda güncel bir ISO imajına entegre etme üzerinde çalışmaktayım.
Son düzenleme:
mercha
Yetkin
Hocam naptınız? Halledbildiniz mi?Çalışıyor.
![]()
GitHub - kernel-extenders/nt61: kernel update for windows 7 (nt 6.1)
kernel update for windows 7 (nt 6.1). Contribute to kernel-extenders/nt61 development by creating an account on GitHub.github.com
@mercha @Silinen üye hocam uzun araştırmalarım sonucunda en iyi çalışan 2 kernel vxkex ve bu NT61 miş derlemeye çalışıyorum şu an. Çalışırsa geri dönüş yapacağım.
Güncelleme
Güncel çalışan sorunsuz bir kernel buldum sonunda. Çalışmayan kernel için son sürüm Windows 7 tüm esu dahil güncellemeleri almış dosyayı indirdim ve şu an da kernel çalışır durumda.
Kerneli çalıştırdığımıza göre sırada gerekli debloat ve performans işlemlerini yapıp, gerekli şeyleri ISO imajının içine gömüp bir test imajı yayınlayabiliriz. Şu anda güncel bir ISO imajına entegre etme üzerinde çalışmaktayım.
Physic
Üstün
Hocam ISO'ya entegre işine bu akşam devam edeceğim.
Kullandığım dosyalar:
ISO: Windows 7 Multiple Editions (Updated To 2020-01 v3) : k4sum1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Kernel: Windows_7_Extended_Kernel_v4_2024-01-28.7z
Hocam ISO'ya entegre işine bu akşam devam edeceğim.
Kullandığım dosyalar:
ISO: Windows 7 Multiple Editions (Updated To 2020-01 v3) : k4sum1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Kernel: Windows_7_Extended_Kernel_v4_2024-01-28.7z
ISO hazır mı ve arayüzü vs. nasıl belki VirtualBox'a kurarım.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-