mercha
Yetkin
font bulma siteleri var. kullanabilirsiniz.Kardeş sen niye anında atladın konuya, senin için yapmadım zaten.
Sorun şu techolay'ın fontunu bilmiyorum![]()
font bulma siteleri var. kullanabilirsiniz.Kardeş sen niye anında atladın konuya, senin için yapmadım zaten.
Sorun şu techolay'ın fontunu bilmiyorum![]()
Buldum ancak indiremedim fontu baya uğraştım sonunda resim olarak indirdim. Buyrunuz. Kafayı yiyeceğim yaptım ancak yaptığım dosyayı bulamadım şimdi oldu tekrar yaptım.
Kardeş sen niye anında atladın konuya, senin için yapmadım zaten.
Sorun şu Techolay'ın fontunu bilmiyorum![]()
Buldum ancak indiremedim fontu bayağı uğraştım sonunda resim olarak indirdim. Buyurunuz. Kafayı yiyeceğim yaptım ancak yaptığım dosyayı bulamadım şimdi oldu tekrar yaptım.
Eki Görüntüle 21722
Tamamdır hocam bu arada ben de bir şey daha yaptım. Buyrunuz:Hocam onu @Bekir yapmisti.
Güzel ve sade hocam. Bir de bu sisteme özel kendimiz tasarladigimiz bir şey yapalım diyorum ben.
Nasıl olacak hocam?Hocam onu @Bekir yapmisti.
Güzel ve sade hocam. Bir de bu sisteme özel kendimiz tasarladigimiz bir şey yapalım diyorum ben.
Tamamdır hocam bu arada ben de bir şey daha yaptım. Buyurunuz:
Eki Görüntüle 21727Eki Görüntüle 21726
Bu arada hocam projeye bir microsoft ibaresi de mi eklesek? Sorun olmasın sonra.Güzel hocam. Bende özel tasarım için bir şeyler yapacağım yarın bu akşam bilgisayara oturma şansım olmadı.
Bulmuştum ancak paralı.....Hocam Windows 7 ve 11 karışımı bir duvar kâğıdı. Techolay yazısı da gözükecek fotoğrafta.
Bu arada hocam projeye bir Microsoft ibaresi de mi eklesek?