Normalde daha fazlasını ve ağırını söylerdim fakat ceza yemek istemiyorum. Gerçekten yazık. Özellikle ailesinin verdiği terbiye ve emeklere. Terbiye verdilerse tabii. Pek zannetmiyorum verdiklerini.

Bence de ben hala o küçük çocuğa üzülüyorum... Garibanım ya bir de harçlıklarını biriktirmiş, halen nasıl vicdan azabı çekmiyor anlamadım gitti. Ve ona rağmen devam ediyor projesine inanılmaz ilginç...

Bence de ben hala o küçük çocuğa üzülüyorum... Garibanım ya bir de harçlıklarını biriktirmiş, halen nasıl vicdan azabı çekmiyor anlamadım gitti. Ve ona rağmen devam ediyor projesine inanılmaz ilginç...

Küçük çocuk dediğiniz olayı bilmiyorum. Çocuğun biri para biriktirip Windows 7 ISO'su satın aldıysa bu insan denen varlıktan çocuğun parasını ben iade edeceğim. Bu şeref yoksunu şahısın bir şey yapacağı yok. Odasından çıkıp çimene bile dokunmuyordur.

Bana yazmıştı galiba. Abisiyle konuşmuş abisi Windows 10 kurmuş. İtemsatış da iadeyi onaylamış. Ultracının sanalcı abisi hesabı kapattırmakla tehdit ettiği için uğraşmak istememiştim kendim kapatmıştım o yüzden ekran görüntüsü yok.

Küçük çocuk dediğiniz olayı bilmiyorum. Çocuğun biri para biriktirip Windows 7 ISO'su satın aldıysa bu insan denen varlıktan çocuğun parasını ben iade edeceğim. Bu şeref yoksunu şahısın bir şey yapacağı yok. Odasından çıkıp çimene bile dokunmuyordur.

4.sınıf öğrencisi bir çocuk okul harçlıklarını biriktirip bu sistemi almış, bize DM'den yazdı ona açıkladık bayağı üzüldü, ancak abisiyle Windows 10 kurup İtemsatış'dan paralarını iade almışlar :)

Bana yazmıştı galiba. Abisiyle konuşmuş abisi Windows 10 kurmuş. İtemsatış da iadeyi onaylamış. Ultracının sanalcı abisi hesabı kapattırmakla tehdit ettiği için uğraşmak istememiştim kendim kapatmıştım o yüzden ekran görüntüsü yok.
Keyfim yerine geldi.

Bana yazmıştı galiba. Abisiyle konuşmuş abisi Windows 10 kurmuş. İtemsatış da iadeyi onaylamış.

Sevindim iyi sonlandığına. @Windows 7 azıcık şerefin varsa bu forumdan defol. Düzgünce istemiyorum ceza yemekte umurumda değil. Senin gibileri istemiyoruz burada. Bu mesajlarada cevap vermeye kalkışma. Git yaptığın hatayı düşün. En basitinden kul hakkını, ailesine küfür ettiğin insanları düşün. Mümkünse belli bir süre telefona, bilgisayara dokunma.

Keşke korkmayıp üstüne yürüseydiniz. Panel falan artık 10 yaşında çocuğun elinde var.

1710522743567.webp

Telegram'ı alıp ismini Conetinsaasger ile değiştirince "neden linçleniyorum" oluyor.