Bakıyorum pek haşır neşir olmuşsunuz bu herif ile.

Ben kendi adıma konuşacak olursam, onu adam yerine bile koymuyorum. Burada gelip yazdığı mesajların hepsine rage geçirip "sen kimsin de burada mesaj yazıyorsun?" diyecek halimiz yok. Bazı sorduğu sorulara da cevap veriyoruz. Belki kendisini geliştirip hatasını anlar diye.

At bakalım, 2 kerneli bir arada kullanırsak kernel DLL sorunlarının çıkacağını düşünüyorum.

@NightWist dede.

Vxkex kernel değil hocam.

Ben kendi adıma konuşacak olursam, onu adam yerine bile koymuyorum. Burada gelip yazdığı mesajların hepsine rage geçirip "sen kimsin de burada mesaj yazıyorsun?" diyecek halimiz yok. Bazı sorduğu sorulara da cevap veriyoruz. Belki kendisini geliştirip hatasını anlar diye.

Teşekkür ederim hocam.

Aynı.

Vxkex, evet, dediğiniz gibi kernel dosyalarını değiştirmeye gerek yok. Direkt sağ tık ile çalıştırıyorduk sanırsam. Yine de 2 kernelli bir Windows gereksiz gibi.
Beta sürümlerinde alternatif olarak kullanılabilir gibi. V5 ile gerek kalmayacak zaten.