Physic
Üstün
At bakalım, 2 kerneli bir arada kullanırsak kernel DLL sorunlarının çıkacağını düşünüyorum.
Evet, 2 kerneli bir arada kullanmanız mümkün değil.
At bakalım, 2 kerneli bir arada kullanırsak kernel DLL sorunlarının çıkacağını düşünüyorum.
Sanırım bunu bile bilmiyor, olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Ancak biz söylemesek bunu kendi sisteminde de kullanabilirdi.Evet, 2 kerneli bir arada kullanmanız mümkün değil.
Bakıyorum pek haşır neşir olmuşsunuz bu herif ile.
@NightWist dede.
Ben kendi adıma konuşacak olursam, onu adam yerine bile koymuyorum. Burada gelip yazdığı mesajların hepsine rage geçirip "sen kimsin de burada mesaj yazıyorsun?" diyecek halimiz yok. Bazı sorduğu sorulara da cevap veriyoruz. Belki kendisini geliştirip hatasını anlar diye.
Aynı.Ben kendi adıma konuşacak olursam, onu adam yerine bile koymuyorum. Burada gelip yazdığı mesajların hepsine rage geçirip "sen kimsin de burada mesaj yazıyorsun?" diyecek halimiz yok. Bazı sorduğu sorulara da cevap veriyoruz. Belki kendisini geliştirip hatasını anlar diye.
Beta sürümlerinde alternatif olarak kullanılabilir gibi. V5 ile gerek kalmayacak zaten.Vxkex, evet, dediğiniz gibi kernel dosyalarını değiştirmeye gerek yok. Direkt sağ tık ile çalıştırıyorduk sanırsam. Yine de 2 kernelli bir Windows gereksiz gibi.
Ortada tehdit yok? İftira atmadan önce bir kez daha düşünsen iyi olacak.