Bu arkadaşın banının açılacağını sen nereden biliyorsun?@Windows 7 birazdan banin açılacak. Bana ettiğin hakaret için özür dilersin umarım. Instagram hesabı açmakla uğraşma. Bir daha açamazsın yoksa.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Bu arkadaşın banının açılacağını sen nereden biliyorsun?
Sosyal uyarı süresi bitiyor birazdan. 2 günlüktü.
35gvm78
Üstün
Hocam isterseniz arkadaşın Instagram hesabını atayım size.
Physic
Üstün
Hocam isterseniz arkadaşın Instagram hesabını atayım size.
Olur bir konuşalım da benim ad soyad yazıyor Instagram'da. Akşam bilgilerimin sağ solda gezmesini veya kapımda FBI görmek istemiyorum.
35gvm78
Üstün
Olur bir konuşalım da benim ad soyad yazıyor Instagram'da. Akşam bilgilerimin sağ solda gezmesini veya kapımda FBI görmek istemiyorum.
Yan hesap falan açarsınız olmadı hocam.
Son düzenleme:
Physic
Üstün
Vallahi, @Windows 7 cevap vermeye dahi acizsin. Yazık ulan! CİMER'e şikayette bulundum. Israr edersen daha ileriye gitmekten çekinmeyeceğim. Gel adamakıllı konuşalım seninle. Derdin neyse söyle yüzüme karşı. Küfredip kaçmakla olmuyor o işler Ultra efendi.
- Makaleler
- 5
Vallahi, @Windows 7 cevap vermeye dahi acizsin. Yazık ulan! CİMER'e şikayette bulundum. Israr edersen daha ileriye gitmekten çekinmeyeceğim. Gel adamakıllı konuşalım seninle. Derdin neyse söyle yüzüme karşı. Küfredip kaçmakla olmuyor o işler Ultra efendi.
- Makaleler
- 19
Adam sosyale girmemiş ki hocam.Vallahi, @Windows 7 cevap vermeye dahi acizsin. Yazık ulan! CİMER'e şikayette bulundum. Israr edersen daha ileriye gitmekten çekinmeyeceğim. Gel adamakıllı konuşalım seninle. Derdin neyse söyle yüzüme karşı. Küfredip kaçmakla olmuyor o işler Ultra efendi.
Physic
Üstün
Instagram'dan yazdı @Physic hocam. Arkadaşın kişisel Instagram adresini verdim.
Neymiş? Özür diledi mi bari? Benim hakkımda bir şey söyledi mi?
@Silinen üye'e geçmiş olmasın?
Not: 10 Mart'tan beri oda yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano