Hocam şey olarak şunu da sormak istiyorum ben aktif olarak Windows 7 kullanıyorum sizin isonuzu kuracağım ama ayarlarımın, dosyalarımının gitmesini istemiyorum yedekleme çok vakit alır uğraşmak istemiyorum kurulumda yükseltme seçeneği oluyor ya hani o aktif olacak mı ya da ayarlar silinmeden dosyalar vs kısacası format atmadan kurma imkanı var mı?
@Physic

Windows 7'yi 7 ye nasıl yükseltebilirsiniz onu bilmiyorum ancak belki diskin üzerine kurarsanız Windows.old klasöründe dosyalarınız durabilir ancak yine de her olaya karşı verilerinizi yedekleyip öyle geçmenizi öneririm.
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum olmaz ise, Windows.old oluşsa bile belki dosyalar falan bozulabilir önerim farklı bir diske yedekleme yapıp öyle kurmanız veya Windows'u C:'ye kurup D: diskine dosyaları yedeklemeniz.

Windows 7'yi 7'ye nasıl yükseltebilirsiniz onu bilmiyorum ancak belki diskin üzerine kurarsanız Windows.old klasöründe dosyalarınız durabilir ancak yine de her olaya karşı verilerinizi yedekleyip öyle geçmenizi öneririm.
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum olmaz ise, Windows.old oluşsa bile belki dosyalar falan bozulabilir önerim farklı bir diske yedekleme yapıp öyle kurmanız veya Windows'u C:'ye kurup D: Diskine dosyaları yedeklemeniz.

Service pack gibi yayınlasa Windows 7'den yükselebilirim.
@Physic

Hocam şey olarak şunu da sormak istiyorum ben aktif olarak Windows 7 kullanıyorum sizin isonuzu kuracağım ama ayarlarımın, dosyalarımının gitmesini istemiyorum yedekleme çok vakit alır uğraşmak istemiyorum kurulumda yükseltme seçeneği oluyor ya hani o aktif olacak mı ya da ayarlar silinmeden dosyalar vs kısacası format atmadan kurma imkanı var mı?

Ben şahsi olarak denemedim. Windows'un normal yükseltirken bile sorunlara yol açtığını göz önünde bulundurursak temiz kurulum derim.

Service pack gibi yayınlasa Windows 7'den yükselebilirim.
@Physic

O zor.

Ben şahsi olarak denemedim. Windows'un normal yükseltirken bile sorunlara yol açtığını göz önünde bulundurursak temiz kurulum derim.

O zor.

İmkansız değildir hocam sizin için kurarım ama sistemin yerine oturması çok uzun sürüyor sürücü ayarlarım sistem ayarlarım dosyalarım programlarım yedeklemek çok uzun sürer çok uğraştırıcı olur dosyalar ve ayarlar gitmeden kurmanın illaki bir çözümü olması gerek kurulum aşamasında özel değil de yükselt seçeneği seçsek testarlarınızdan Windows 7 kullanan varsa ve sizin ISO'nu kurarken yükseltme seçeneği deneme imkanı olur mu acaba rica etsek çalışıyor mu diye. Buraya dönüt yapsa.

İmkansız değildir hocam sizin için kurarım ama sistemin yerine oturması çok uzun sürüyor sürücü ayarlarım sistem ayarlarım dosyalarım programlarım yedeklemek çok uzun sürer çok uğraştırıcı olur dosyalar ve ayarlar gitmeden kurmanın illaki bir çözümü olması gerek kurulum aşamasında özel değil de yükselt seçeneği seçsek testarlarınızdan Windows 7 kullanan varsa ve sizin ISO'nu kurarken yükseltme seçeneği deneme imkanı olur mu acaba rica etsek çalışıyor mu diye. Buraya dönüt yapsa.

Tamam hocam.

Sağ olun hocam başınızı ağrıttıysam özür dilerim biraz emir gibi oldu galiba kusura bakmayın sadece vaktiniz varsa diye söyledim işinize engel olmak istemem seve seve kuracağım inşallah sisteminizi.

Trailer videosu gelse çok iyi olacak sabırsızlanıyoruz nasıl bir işletim sistemi oldu acaba.